Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Έκαναν "κόσκινο" κατάστημα στα Χανιά

Έκαναν "κόσκινο" κατάστημα στα Χανιά
 clock 08:50 | 15/07/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοβαρές υλικές ζημιές σε κατάστημα πώλησης χρωμάτων που βρίσκεται στην περιοχή «Παρηγοριά» Χανίων, προκάλεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι δράστες. 
Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, οι δράστες, που επέβαιναν σε κάποιο όχημα, έκαναν «κόσκινο» με πυροβόλο όπλο την τζαμαρία του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι έριξαν περισσότερες από 30 σφαίρες καταστρέφοντας την τζαμαρία και προκαλώντας σοβαρότατες ζημιές και στο εσωτερικό του καταστήματος.
Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για καταιγισμό από ριπές, ενώ ο ιδιοκτήτης που έφτασε στο σημείο δήλωσε ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν, χαρακτηρίζοντας την πράξη ακατανόητη.
Η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία σε μια προσπάθεια να εντοπισθούν οι δράστες ενώ το κατάστημα που δέχτηκε την επίθεση διαθέτει συναγερμό, ο οποίος χτύπησε, όχι όμως κάμερες ασφαλείας. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis