Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Από ατύχημα ο θάνατος του Ηρακλειώτη μοναχού στο Ρέθυμνο, λέει η ιατροδικαστής
Από ατύχημα ο θάνατος του Ηρακλειώτη μοναχού στο Ρέθυμνο, λέει η ιατροδικαστής
 clock 21:23 | 23/01/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Λύνεται όπως φαίνεται το μυστήριο που κάλυπτε την υπόθεση θανάτου του 37χρονου δόκιμου μοναχού στη Μονή Βωσάκου στο Ρέθυμνο που χθες τη νύχτα άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Περάματος.

Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος άνδρας βρέθηκε χθες τη νύχτα σε κακή κατάσταση στο κελί του και χωρίς να χαθεί χρόνος

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία έγινε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο ΠΑΓΝΗ έδειξαν ότι τα σπασμένα πλευρά και η ρήξη σπλήνας την οποία υπέστη ο άτυχος μοναχός, είναι αποτέλεσμα πτώσης και όχι κάποιας εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος μοναχός δεν φέρει εξωτερικά τραύματα που να δείχνουν ότι κάποιος του κατάφερε χτύπημα.

Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στο χωριό από το οποίο καταγόταν, με τους συγχωριανούς του να κάνουν λόγο για έναν πολύ ήρεμο άνθρωπο.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis