Κρήτη

Ανασχηματισμός στον Δήμο Μαλεβιζίου

Δήμος Μαλεβιζίου

Τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων του Δήμου Μαλεβιζίου, ζήτησε και έλαβε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Στη δημοτική μας ομάδα, έχουμε πολλά άξια και ικανά στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όποιας θέσης κι αν τους ανατεθεί. Στελέχη με όρεξη για προσφορά, εργατικά, με ικανότητες και  φαντασία, στελέχη που αποδεδειγμένα νοιάζονται για το Μαλεβίζι και τους κατοίκους του.
Με αυτό κατά νου, προχωράμε στον ανασχηματισμό του εκτελεστικού σχήματος της Δημοτικής Αρχής, έτσι ώστε με ακόμη περισσότερη όρεξη να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2011 για την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου. Μια προσπάθεια δύσκολη και κοπιαστική, μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, μια προσπάθεια όμως που αποδίδει κι αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό σε όποιον επισκεφτεί τον τόπο μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου για την μέχρι σήμερα πορεία και να τους συγχαρώ για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν έτσι ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του προγράμματός μας για το Μαλεβίζι. Η συνεισφορά τους ήταν καθοριστική και πολύτιμη και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και από το νέο σχήμα, οι συμπολίτες μας θα δουν τα αποτελέσματα που περιμένουν».
 
Το νέο σχήμα της Δημοτικής Αρχής, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
 
 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER