Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Αισιοδοξία για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη

μιχάλης λεμπιδάκης
 clock 14:49 | 29/08/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

«Η υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη θα έχει αίσιο τέλος και σε σύντομο χρονικό διάστημα» σύμφωνα με στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που έχει πλήρη εικόνα για τα όσα έχουν μεσολαβήσει αυτούς τους πέντε μήνες ομηρίας.
Η εκτίμηση του αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, προκύπτει αφενός από την αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ απαγωγέων και οικογένειας (είτε με επιστολή, είτε με sms) στην προσπάθεια τους να καταδείξουν ότι ο όμηρος τους βρίσκεται στη ζωή, αλλά και στο γεγονός ότι η οικογένεια έχει εξαντλήσει κάθε προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από τους απαγωγείς.
Το γεγονός ότι έχουν παρέλθει πέντε μήνες από την ημέρα της απαγωγής αρχίζει να αγχώνει και τους ίδιους τους δράστες, καθώς γνωρίζουν πως η Αστυνομία όλο αυτό το διάστημα δεν έχει μείνει με …σταυρωμένα τα χέρια. Όσο επιμένουν στην ομηρία, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για τον εντοπισμό τους και για τη σύλληψη τους.
Το ekriti.gr έχει συγκεκριμένες πληροφορίες για τις ενέργειες της Αστυνομίας τις οποίες όμως δεν δημοσιοποιεί, σεβόμενο την αγωνία της οικογένειας καθώς και τη μυστικότητα των ερευνών .

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis