Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

1.220.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στο δρόμο Γάζι-Κρουσώνας

Image
περιφερεια
 clock 12:36 | 25/06/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που προκάλεσαν οι κατολισθήσεις στο δρόμο Γάζι-Κρουσώνας λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών. Σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση «9ο υποέργο, δρόμος Γάζι-Κρουσώνας-έργα προστασίας και σταθεροποίησης πρανών ορυγμάτων» με προϋπολογισμό 1.220.000 ευρώ, χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από το ΕΣΠΑ Κρήτης 2007-2013. 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μια σύμβαση με προϋπολογισμό 1.220.000 ευρώ, με τη δημοπράτηση αυτού του έργου ολοκληρώνονται όλες οι εργολαβίες για το δρόμο Γάζι-Κρουσώνα.  Θεωρούμε ότι μέχρι τέλος του  χρόνου και ίσως τον Οκτώβριο να έχει ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο οδικό έργο. Το συγκεκριμένο αφορά τα 500 περίπου μέτρα όπου είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε  τους οικονομικούς πόρους σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο». 

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στην Περιφέρεια Κρήτης παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο ανάδοχος του έργου Γιώργος Συνατσάκης (ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ), και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηρακλείου Μανόλης Φακουκάκης.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis