Κρήτη

Ρέθυμνο

Σημαντική διάκριση για Κρητικό επιστήμονα

Στέλιος Τζαγκαράκης.

Ο Δρ. Στέλιος Τζαγκαράκης, Ρεθεμνιώτης Πολιτικός Επιστήμονας, ορίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Επικεφαλής της Επιστημονικής Διεύθυνσης του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) με απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Οργανισμού.

Ο κ. Τζαγκαράκης είναι διδάσκων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Πρόγραμμα Απόκτησης Ακαδημαϊκής και Διδακτικής Εμπειρίας Νέων Επιστημόνων), καθώς και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής (Steering Committee) του Political Culture Research Network του European Consortium of Political Research (ECPR). Επίσης, είναι Field Manager του Κέντρου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔΙΚ) και συνεργαζόμενος Ερευνητής του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Τεκμηρίωσης (ΚΕΠΕΤ) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει συμμετάσχει σε έναν σημαντικό αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων με το επιστημονικό του έργο να εκτείνεται στους τομείς κοινωνικής πολιτικής, κοινωνικής ευπάθειας, βιωσιμότητας και διακυβέρνησης. Μάλιστα, πάνω από 50 δημοσιεύσεις του έχουν ήδη δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων και συλλογικούς τόμους.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ), μεταξύ άλλων, κατέχει Ειδική Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του Ο.Η.Ε. (ECOSOC – UN), είναι Μέλος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ο.Η.Ε. (UN Academic Impact), μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης (IPSA), καθώς και μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Συμμαχία για την Ευθύνη Προστασίας (ICRtoP).

Κρήτη

Κρητικό γλέντι με τον Κώστα Σαριδάκη, στο Ράδιο Κρήτη (live)

Από τη ζωντανή εκπομπή στο στούντιο του Ράδιο Κρήτη

Το Κρητικό γλέντι στο Ράδιο Κρήτη συνεχίζεται και απόψε με τον γνωστό λυράρη Κώστα Σαριδάκη (Σαριδόκωστας) που θα διασκεδάσει τους ακροατές του σταθμού, παρέα με τους Γιώργο Σαριδάκη και Κώστα Πεταλάκη στο Λαούτο και τον Μανόλη Κριτσωτάκη στο Μπάσο.

Συντονιστείτε με το Ράδιο Κρήτη και δείτε ζωντανά από το στούντιο μέσω του ekriti.gr το μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Αντώνης Γεναράκης:

Δείτε live