Πολιτική

Εκλογές ζήτησε από το Ρέθυμνο ο Άδωνις Γεωργιάδης

αδωνις γεωργιαδης

Τη διενέργεια εκλογών άμεσα ζήτησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε ομιλία του στη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, όπου έδωσε χθες το παρών, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «δυστυχώς, τα μέτρα που έρχονται θα είναι πάρα πολύ βαριά και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση θα τα υπογράψει όλα, διότι είναι τέτοιο το πάθος τους για την παραμονή στην εξουσία, που δεν πρόκειται να τους σταματήσει τίποτε».
Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την εκτίμηση για ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, προσθέτοντας ότι «η αξιολόγηση που δεν ξέρω πότε θα κλείσει, θα προχωρήσει με επαχθή μέτρα, αχρείαστα και που αφορούν στις συνέπειες μιας κυβέρνησης που δεν μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά της».
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε ότι θα είναι πολύ δύσκολη η έξοδος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.
Όπως τόνισε, η Ν.Δ. ζητεί εκλογές «διότι αυτά τα μέτρα μπορούμε να τα αποφύγουμε».
Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «δεν κάνει τίποτα θετικό».

Πολιτική

Πέτσας: Βάλαμε φρένο στο ιικό φορτίο και είμαστε σε θέση να ανοίξει το λιανεμπόριο

Στέλιος Πέτσας

Ικανοποιητική» χαρακτήρισε την κατάσταση σε όλη τη χώρα, όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη. «Όπου χρειάζεται γίνονται επεμβάσεις. Αύριο θα είναι λίγο πιο δύσκολα και θα χρειαστεί προσοχή, αλλά οι κοινωνίες δεν είναι φτιαγμένες να είναι κλειστές» είπε αναφερόμενος στο άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

«Αν δεν είχαμε πάρει απόφαση τότε να βάλουμε φρένο στο ιικό φορτίο τώρα δεν θα μπορούσαμε να ανοίξουμε σχολεία κι αγορά, ήταν ένα προληπτικό μέτρο», ανέφερε. Όσον αφορά στο αν θα ακολουθήσει η άρση και άλλων περιοριστικών μέτρων ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι ελπίζει οι ειδικοί να δώσουν το πράσινο φως και για άλλες δραστηριότητες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Πρόστιμο για το... παρεάκι στο υπό κατασκευή μαγαζί του

"Ζωντανεύει" ξανά το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα - Τί πρέπει να γνωρίζετε

Ηράκλειο: Ένοχος ο 38χρονος για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας