Κρήτη

Ρέθυμνο

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ Δήμου Ρεθύμνης σε ωφελούμενους

κοινωνικο παντοπωλειο

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου ( γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές , αλεύρι) και κρεοπωλείου (κοτόπουλο και χοιρινό) τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 9: 30 π.μ έως 13:00 μ.μ στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου -
περιοχή Μασταμπά ) .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλ: 28310 52191.

Παρακαλούνται οιωφελούμενοι να γνωρίζουν ότι, κατά τη διανομή, είναι απαραίτητη η τήρηση των ενδεδειγμένων υγειονομικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού ( μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας) .

Επιπλέον, επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, είναι απαραίτητο να προσκομίζουν ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν μπορεί να παραλάβει ο άμεσα ωφελούμενος τα προσφερόμενα προϊόντα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κλείνει για λίγες ώρες, λόγω κακοκαιρίας, το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Η κακοκαιρία χτύπησε και το αεροδρόμιο

Σε ολιγόωρη αναστολή λειτουργίας του αεροδρομίου Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης" λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί και από την οποία δημιουργήθηκαν προβλήματα στις υποδομές, προχωρά η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

το πάτωμα γέμισε νερά
το πάτωμα γέμισε νερά
Το αεροδρόμιο πλημμύρισε
Το αεροδρόμιο πλημμύρισε

Συγκεκριμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το αεροδρόμιο Ηρακλείου θα παραμείνει προσωρινά κλειστό για τις επόμενες 4 ώρες, από τις 12:30 το μεσημέρι έως τις 16:30 το απόγευμα της 21/10/2020, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του αερολιμένα και η ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών.