Κρήτη

Λασίθι

Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δντης Κρήτης

dsc_0507.jpg

Η προώθηση της διαδικασίας για την αγορά ακινήτου που θα στεγάσει μελλοντικά το Διοικητήριο των Σωμάτων Ασφαλείας στον Άγιο Νικόλαο, καθώς και μια σειρά ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντη Κρήτης - υποστράτηγο κ. Λαγουδάκη Κωνσταντίνο.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, στην παραπάνω συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν τόσο το θέμα της δημιουργίας ενός σύγχρονου διοικητηρίου που πιθανότατα θα προκύψει μέσα από την υποχρέωση που έχει αναλάβει ο δήμος για την παραχώρηση ακινήτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ βρέθηκε λύση που θα ικανοποιήσει το αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, για την εξεύρεση χώρου εγκατάστασης πρατηρίου υγρών καυσίμων της Αστυνομίας.

Αναφορικά με τα ζητήματα αστυνόμευσης της πόλης, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο με δεδομένη την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών, εξετάστηκε η δυνατότητα ενίσχυσης του τμήματος τροχαίας με εποχιακό προσωπικό, που θ΄αναζητηθεί μέσω των υπηρεσιακών δομών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντη Κρήτης, συνόδευσαν ο Δ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Λασιθίου κ. Παπαδάκης Εμμανουήλ και ο Αστυνομικός Δ/ντης κ. Σπυριδάκης Νίκος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Γιώργο και Όλγα, να έχετε μια όμορφη ζωή!

γιώργος όλγα

Το κλαμπ των εργένηδων αποχαιρέτησε ο καλός συνάδελφος Γιώργος Ι. Παπαδάκης, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Όλγα Καπελάκη.

Μάλιστα την ευτυχία του ζευγαριού, θα συμπληρώσει σε λίγες εβδομάδες και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, το οποίο είναι αγοράκι.

Ο ερχομός του ...μπόμπιρα είναι θέμα εβδομάδων, by renas

Διεύθυνση και δημοσιογράφοι του ekriti και του Ράδιο Κρήτη, εύχονται στον Γιώργο και την Όλγα μία όμορφη, γλυκειά ζωή και με το καλό το μωράκι τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Νέο τροχαίο στον δρόμο Ηράκλειο - Σκαλάνι

Ηράκλειο: 19χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία