Κρήτη

Λασίθι

Συνεδρίασε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας

78083722_778525859260235_2492074882817327104_n.jpg

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα η πρώτη συνεδρίαση  της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας με νέο Πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη. Έπειτα από το καλωσόρισμα του Προέδρου, συζητήθηκαν θέματα περί σχολικών αναγκών και αιτημάτων.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην αρχή της συνεδρίασης και ο κ. Αστροπεκάκης:
«Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα μου ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη για την εμπιστοσύνη του σε μένα. Παράλληλα, ενημερώνομαι καθημερινά για τα θέματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ως νέος πρόεδρος καλούμαι να διαχειριστώ. Θα παραμένω ενήμερος για όλες τις ανάγκες που τυχόν έχουν τα σχολεία μας και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις υποχρεώσεις μας ως οφείλουμε. Προσωπικά, θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Εκπαίδευσης του τόπου μας.»

Κρήτη

Ηράκλειο

Παράσυρση πεζού στη Λεωφόρο Καλοκαιρινού

ΕΚΑΒ

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο διεκομίσθη πριν από λίγο ένας άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο, και εκείνη την ώρα ο οδηγός του ΙΧ έκανε όπισθεν, χωρίς να τον δει.

Ο άνδρας έπεσε στο οδόστρωμα και εκλήθη στο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.