Κρήτη

Λασίθι

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Ανδρουλάκη είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

dsc_0166.jpg

Η ανάγκη συνεργασίας και διαρκούς ενημέρωσης, για ζητήματα που σχετίζονται με τις υποδομές του δήμου, αναδείχθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα (11/6) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και κατανόησης, συζητήθηκαν στρατηγικές που σκοπό έχουν την πορεία και τη δρομολόγηση έργων, αλλά και την επίτευξη και επίλυση αναπτυξιακών θεμάτων του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μεταξύ άλλων τόνισε : " Έθεσα στον κ. Ανδρουλάκη, όπως και τις προηγούμενες ημέρες στην κ. Μ. Χανιωτάκη - θεματική Αντιπεριφερειάρχη ) και στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη, θέματα τα οποία θα πρέπει να στηριχθούν από την Περιφέρεια. Συγκεκριμένα το θέμα της λειτουργίας Πανεπιστημιακών Σχολών στο Λασίθι και ιδιαίτερα του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που αποτελεί για μας προτεραιότητα, όπως και το θέμα της σχολικής στέγης. Επίσης ζητήματα υποδομών, οδικού δικτύου, αλλά και το θέμα της ύδρευσης από το φράγμα Αποσελέμη".

Θέλω να πιστεύω - ανέφερε ο κ. Ζερβός - ότι όλα όσα προωθούνται από τον Δήμο και στηρίζονται από τους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού, βρίσκουν ανταπόκριση στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γ. Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης και η Δ/ντρια Μελετών του Δήμου κ. Μαρία Πρατσινάκη.

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη

λευτέρης αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη:

«Είναι μεγάλη η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Μίλτου Ανδρεανίδη, που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή υπηρετώντας το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, της Κρήτης κι όλης της χώρας.

Δεν είναι μόνο η μεγάλη του καριέρα για τόσα χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1987, αλλά και η παρακαταθήκη που αφήνει με τη νέα γενιά, την οποία καθοδηγούσε ως team manager των Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και στους οικείους του».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΟΦΗ: Και επίσημα Νιόπλιας μέχρι το 2023

Βόλει: Τέλος από ΟΦΗ ο Φλαούνας

Συνάντηση Μποκέα με τον Παραολυμπιονίκη Γιώργο Καπελάκη