Κρήτη

Λασίθι

Σε λειτουργία οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Νικολάου

Λιμνη Αγιου Νικολάου

Σε συνέχεια των ενεργειών  - για τα μέτρα πρόληψης από τον κορωνοϊο  που έχει αναλάβει έως σήμερα ο Δήμος Αγίου Νικολάου -  τέθηκαν σε λειτουργία  ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την υποβολή αιτημάτων δημοτών,  στη νέα ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό.

Ο πολίτης μπορεί να εισέλθει στην ιστοσελίδα: www.covid19-agn.gr , να πατήσει στην " μπάρα " ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  (www.covid19-agn.gr/eservices/) και στη συνέχεια να επιλέξει την διαδικασία που επιθυμεί να ακολουθήσει.

Παρέχονται οι εξής δυνατότητες:

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου.

• Σύνδεση με την εθνική πύλη δημόσιας διοίκησης μέσω της πλατφόρμας «ΕΡΜΗΣ».

• Ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος.

Προκειμένου ο πολίτης να υποβάλει το αίτημά του ηλεκτρονικά, πρέπει:

• Να κατεβάσει και να συμπληρώσει την φόρμα της αίτησης που επιθυμεί.

• Να επιλέξει την επιλογή «υποβολή αιτημάτων».

• Να συμπληρώσει την φόρμα ανεβάζοντας το αρχείο της αίτησης και να πατήσει αποστολή.

 

Παρακαλούμε τους συμπολίτες να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες του Δήμου και των ΚΕΠ  για την εξυπηρέτηση τους, αποφεύγοντας την επίσκεψη στις δομές του δήμου , που δύναται να υπάρξει  μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις. 

Με τον τρόπο αυτό,  προστατεύουμε  τον εαυτό μας, τους οικείους μας, την ίδια την κοινωνία!

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έπεσαν πάνω στα "μπλόκα" και κατέληξαν στο αυτόφωρο

τροχαία

Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας χθες σε περιοχές του Ηρακλείου.

Έλεγχοι που αφορούσαν κυρίως σε τροχονομικές παραβάσεις μιας και τα τροχαία έχουν εισβάλλει ξανά στην καθημερινότητά μας μετά την άρση του lockdown.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθ'όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αλλά και τη νύχτας που πέρασε, η τοπική ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε εννέα συνολικά αυτόφωρες συλλήψεις οδηγών για παραβάσεις του ΚΟΚ, σε Ηράκλειο και Χερσόνησο.

Όπως λένε οι πληροφορίες, οι οδηγοί που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο να μην έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, σχολιάζουν κύκλοι της Αστυνομίας καθώς η επικίνδυνη και παράνομη οδήγηση, δεν έχει θέση στη ζωή μας.