Κρήτη

Λασίθι

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στον ΧΑΔΑ Ιεράπετρας - Προς παραλαβή το έργο

img_3052_002.jpg

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ο έλεγχος στον ΧΑΔΑ του Δήμου Ιεράπετρας από εκπρόσωπο της διαχειριστικής αρχής του Υπουργείου Περιβάλλοντος. 

Μετά την έκθεση ελέγχου που είχε συνταχθεί από την ΕΔΕΛ του Υπουργείου Οικονομικών και μετά τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Ιεράπετρας για την αποκατάσταση του χώρου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τον εκπρόσωπο της διαχειριστικής αρχής του Υπουργείου Περιβάλλοντος, κ. Στοϊλόπουλο, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μάνου Λουτσέτη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κ. Γιώργου Ασπραδάκη και της Δ/ντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας, κας. Φανής Γιαννάκη.  

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Μάνος Λουτσέτης «Ένα μεγάλο έργο ύψιστης μάλιστα περιβαλλοντικής σημασίας, ολοκληρώνεται με την οριστική παραλαβή του από τον Δήμο Ιεράπετρας τον Νοέμβριο. ο Δήμος Ιεράπετρας, μετά από τις απαραίτητες τροποποιήσεις που έγιναν στην μελέτη του έργου για την ολοκλήρωσή του και τις απαιτούμενες παρεμβάσεις που είχαν επισημανθεί  και πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση στις φυτεύσεις του χώρου, είναι έτοιμος να προχωρήσει στην οριστική παραλαβή του έργου τον Νοέμβριο, ολοκληρώνοντας έτσι την αποκατάσταση ενός πολύ σημαντικού σημείου. Πρόκειται μάλιστα για ένα σημείο την αποκατάσταση του οποίου οφείλουμε να προστατεύσουμε, τόνισε ο κ. Λουτσέτης, δεδομένης της μεγάλης επιβάρυνσής του κατά  το παρελθόν».  

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα