Κρήτη

Λασίθι

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Γεωπάρκο Σητείας»

geoparko_diagonismos.jpg

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Γεωπάρκο Σητείας». Τα μέλη της κριτικής επιτροπής  που είχαν την ευθύνη διεξαγωγής του Διαγωνισμού, συνεδρίασε και αξιολόγησε τις φωτογραφίες όσων συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την ‘’Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γεωπάρκων’’, με στόχος την γνωριμία του Γεωπάρκου και την προβολή του μέσα από την καλλιτεχνική ματιά των ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων.

geoparko_diagonismos2.jpg

geoparko_diagonismos2.jpg, by chara

Υπήρξαν τελικά 6 συμμετοχές και μία από μαθήτρια,  σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού (Γεωδιαδρομές, χλωρίδα και πανίδα , άνθρωποι και παραδόσεις, γεωτουρισμός, αγροτουρισμός, καλλιέργειες , Γεωπάρκου  Σητείας). Οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν αξιολογήθηκαν και οι καλύτερες από αυτές θα χρησιμοποιηθούν αρχικά στην έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει το επόμενο προσεχές διάστημα , αλλά και στην προβολή του Γεωπάρκου Σητείας.

Αποφασίστηκε να δοθεί βραβείο στην μοναδική συμμετοχή της μαθήτριας από την Ζάκρο κατά τα εγκαίνια της έκθεσης που προσδιορίζεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.  Σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής,  Μανόλη Τσαντάκη  και τον Δημήτρη Τηνιακό, για την βοήθεια τους στην οργάνωση του διαγωνισμού αλλά και για την παραχώρηση φωτογραφιών τους που θα εμπλουτίσουν την έκθεση φωτογραφίας για το Παγκόσμιο Γεωπάρκο της Σητείας. Επίσης ο διαγωνισμός  φωτογραφίας με θέμα το Γεωπάρκο της Σητείας, επιθυμούμε να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, κάτι που θα εξετάσει και θα οργανώσει η επιτροπή του διαγωνισμού.  Ευχαριστήρια επιστολή με αναμνηστικό δώρο του Γεωπάρκου θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες τους οποίους και ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - 28η Οκτωβρίου: Με υπερηφάνεια η παρέλαση (φωτογραφίες)

παρέλαση στο Ηράκλειο

Υπερηφάνεια σήμερα στο Ηράκλειο, στη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο.

Μετά από δύο χρόνια εξαιτίας του κορωνοϊού, οι μαθητές... επέστρεψαν, στο πλαίσιο των καθειρωμένων εκδηλώσεων..

 

 

 

 

 

 

Ο καιρός, παρά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν χάλασε τις εκδηλώσεις και η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (φωτο)

Η 5η Μεραρχία Κρητών στο Αλβανικό μέτωπο (φωτογραφίες)

ESPA BANNER