Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και τη συναυλία για το νοσοκομείο

synaylia.jpg

Θέλοντας να ευχαριστήσουν από κοντά τον πρόεδρο του συλλόγου «Υποστήριξη στην Ελλάδα», Dr. Holger Bau, για την ευγενική  πρωτοβουλία  να υποστηρίξουν με δράσεις από το Βερολίνο τον περασμένο Ιούνιο το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Υγείας και Προέδρου της Επιτροπής Υγείας, κ. Αντώνη Πετρά υποδέχτηκαν τον Dr. Holger Bau στον Δήμο Ιεράπετρας την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, όπου και του εξέφρασαν από κοντά τις ευχαριστίες τους. 

Με δεδομένα τα μεγάλα προβλήματα που επί σειρά ετών αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και τις πολλαπλές ανάγκες, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον  Dr. Holger Bau και τον σύλλογό του για την πρωτοβουλία τους να πραγματοποιήσουν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στο Βερολίνο τη συναυλία αλληλεγγύης  «Μουσικά Όνειρα για την Κρήτη», συγκεντρώνοντας χρήματα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, εκφράζοντάς τους παράλληλα θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον και την αξιόλογη προσπάθεια. 

synaylia2.jpg

synaylia2.jpg, by gpapadakis

Αναγνωρίζοντας μάλιστα την σημασία μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, αλλά και το ουσιαστικό ενδιαφέρον που πηγάζει από αυτήν, με χαρά ο Δήμαρχος, παρουσία του Πρόεδρου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας, κ. Αντώνη Πετρά αλλά και της κας. Πόπης Δασκαλάκη, μέλους της Επιτροπής Υγείας, η οποία παραβρέθηκε στην εν λόγω συναυλία στη Γερμανία, απένειμε  στον Dr. Holger Bau  αναμνηστική τιμητική πλακέτα με αφορμή το έμπρακτο ενδιαφέρον που επέδειξε  για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. 

Όπως τόνισε Aξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον σύλλογο «Υποστήριξη στην Ελλάδα», στον Dr. Holger Bau, καθώς και σε όλους τους συντελεστές και τους συνεργαζόμενους φορείς για τη διάθεσή τους να προσφέρουν και αυτοί για το Νοσοκομείο της πόλης μας. Ο Δήμος Ιεράπετρας τους ευχαριστεί θερμά για τη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποίησαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στο Βερολίνο με σκοπό την αγορά μηχανημάτων για το Νοσοκομείο μας. Είναι γεγονός ότι η πρωτοβουλία τους είναι αξιέπαινη και μαρτυρά ουσιαστικό ενδιαφέρον, διάθεση συμπαράστασης αλλά και πραγματική αγάπη για τον τόπο γι’ αυτό και δημόσια τους ευχαριστούμε θερμά δήλωσε με αφορμή τη συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά έχει σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική!

φωτια πυροσβεστικη πυρκαγια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, σε χορτολιβαδική έκταση στον Άστρικα Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Ισχυρές δύναμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τα Χανιά, την Κίσσαμο και την Κάνδανο, έχουν ήδη φτάσει στο σημείο και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ στην περιοχή μεταβαίνουν πεζοπόρο τμήμα αλλά και πυροσβετικά οχήματα και από το Ηράκλειο.

Ρίψεις νερού κάνει και το πυρσβεστικό ελικόπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταμάτα: Mεγάλη φωτιά απειλεί σπίτια - Μήνυμα από το 112

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Σταμάτα: Στις φλόγες σπίτι στη Ροδόπολη

Ηράκλειο: Έριξε βεγγαλικά και προκάλεσε την πυρκαγιά