Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Υψηλή γαστρονομία στο Κρητικό Μοναστήρι

Image
τοπλού σεφ
 clock 09:07 | 31/10/2017 writer icon newsroom ekriti.gr

Σε ένα μοναδικό γεύμα με γεύσεις που συνδύαζαν Κρητική κουζίνα και gourmet γεύσεις παρακάθησαν δημοσιογράφοι γευσιγνωστικών περιοδικών και στελέχη της Nestlé στην τράπεζα της Μονής Τοπλού. Η εξαιρετική σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου που συμμετέχει στον τελικό του διαγωνισμού San Pellegrino Young chef που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, παρουσίασε πραγματικά εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις.

τοπλού σεφ

τοπλού σεφ, by renas

H νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου, κατέκτησε τους καλεσμένους με την μαγειρική της τέχνη και τα υπέροχα τόσο σε γεύση όσο και παρουσία πιάτα της. Όλοι της ευχήθηκαν στον τελικό του San Pellegrino Young Chef διαγωνισμού που θα γίνει στο Μιλάνο, τον Μάιο του 2018, με το ευφάνταστο πιάτο «Ελλήνων Γεύσεις» με το οποίο θα συμμετέχει και που οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο δείπνο: Βελανιδόψωμο με δαμασκηνοελιές, ντολμά σφυρίδας σε αγριοσέσκουλο, Οσπριάδα με άγρια αρωματικά, Χοχλιούς στιφάδο, Κρέμα μούστου με λευκή σοκολάτα, Κοφτέρια αμυδγάλου, μερικά μόνο από τα υψηλής γαστρονομίας και μεγάλης αγάπης για την μαγειρική, πιάτα της.

με πληροφορίες από sitiapress.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 - 2022 ekriti.gr | Όροι Χρήσης.
Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis