Κρήτη

Ηράκλειο

Οι Μινωικές Γραμμές τίμησαν την πρωταθλήτρια, Κέλλυ Κυδωνάκη

minoikeskydonaki6.jpg

Την 17χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε, Κέλλυ Κυδωνάκη, τίμησαν σήμερα οι Μινωικές Γραμμές στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ηράκλειο. 
Η 17χρονη αθλήτρια από το Τυμπάκι, με τη θέληση και την αγάπη της για το Καράτε κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία "Νέων Γυναικών" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στο Σότσι της Ρωσίας.

minoikeskydonaki3.jpg

minoikeskydonaki3.jpg, by gpapadakis

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης παραδίδει την 17χρονη πρωταθλήτρια το τιμητικό στεφάνι. 
 

minoikeskydonaki9.jpg

minoikeskydonaki9.jpg, by gpapadakis

Σήμερα τιμάμε την προσφορά της στον αθλητισμό και τον τόπο, ανέφερε ο κ. Μανιαδάκης κατά την ομιλία του. 

minoikeskydonaki36.jpg

minoikeskydonaki36.jpg, by gpapadakis

minoikeskydonaki34.jpg

minoikeskydonaki34.jpg, by gpapadakis

minoikeskydonaki8.jpg

minoikeskydonaki8.jpg, by gpapadakis

minoikeskydonaki7.jpg

minoikeskydonaki7.jpg, by gpapadakis

φωτογραφίες: Image-services
 

minoikestimi.jpg

minoikestimi.jpg, by gpapadakis

Φωτογραφία με τον κ. Αντώνη Μανιαδάκη, την κα Κέλλυ Κυδωνάκη, τους γονείς και τον προπονητή της κ. Χ. Σταυρουλαντωνάκη

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Είναι τιμή και ιδιαίτερη χαρά να έχουμε σήμερα κοντά μας σ’ αυτή τη σεμνή τελετή, την Κέλλυ Κυδωνάκη, μία κορυφαία αθλήτρια από το Τυμπάκι της Κρήτης που με δύναμη και αγάπη για τον αθλητισμό -ειδικότερα το Καράτε, κατάφερε να υπερβεί εαυτόν και να κατακτήσει το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε “Νέων Γυναικών” στο Σότσι.
Σήμερα, τιμάμε την προσφορά της στον αθλητισμό και τον τόπο μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που με τη χορηγική μας στήριξη συμβάλουμε στην ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού, προσφέροντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά να έχει πρότυπα και αξίες για το μέλλον.
Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουμε και εμείς χορηγικά στην προσπάθεια της Κέλλυς, που κατάφερε όχι μόνο να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας της στην Ευρώπη, αλλά παράλληλα να είναι και μία άριστη μαθήτρια στις σχολικές της υποχρεώσεις.
Αγαπητή Κέλλυ, σε ευχαριστούμε που μας τιμάς με την παρουσία σου. Μας έκανες πολύ περήφανους! Σου ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στη ζωή σου και ευόδωση όλων των στόχων σου, αθλητικών και προσωπικών!

Με την εργατικότητα και το πείσμα που σε διακρίνει θεωρώ δεδομένο ότι σύντομα θα σε θαυμάσουμε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε μια από τις προσεχείς σου αθλητικές αναμετρήσεις, για να κάνεις και πάλι όλους τους Έλληνες να καμαρώνουν από υπερηφάνεια!

Συγχαρητήρια στην οικογένειά σου και τον εξαίρετο προπονητή σου κ. Χαράλαμπο Σταυρουλαντωνάκη που βρίσκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν επάξια στις προσπάθειές σου.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ο σεισμός έριξε το παλιό κτίσμα - Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας

Οι σεισμοί που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες έχουν και συνέπειες ιδιαίτερα στα παλιά κτίρια που βρίσκονται είτε εγκαταλελειμένα είτε έχουν χαρακτηρισθεί ως διατηρητέα χωρίς όμως τις παρεμβάσεις που θα μειώσουν τον κίνδυνο για τους περαστικούς.

Σε διάφορα σημεία στο Ηράκλειο όπως την Αγία Τριάδα στην οδό Χάου απ όπου είναι και η ανάρτηση του Ηρακλείωτη Γιάννη Σκουλά υπάρχουν ετοιμόρροπα που αποτελούν κίνδυνο θάνατο όπως αυτό στις φωτογραφίες του Περιβαλλοντικού  Συλλόγου  Αγ. Τριάδας.

"Ο χθεσινός σεισμός στο Ηράκλειο ήταν μικρός όμως αρκετός και καθοριστικός για το συγκεκριμένο σπίτι που πολλοί λάτρεψαν και έχουν φωτογραφήσει στο πέρασμά τους από τα στενά της Αγίας Τριάδας. Δυστυχώς όταν ο ιδιοκτήτης αδυνατεί οικονομικά να το συντηρήσει, μοιραία έχει αυτή την εξέλιξη μιας και στην Ελλάδα η κατάληξη τέτοιων σπιτιών είναι προδιαγεγραμμένη. Αν δεν μπορεί ολόκληρος Δήμος να διεκδικήσει ευρωπαϊκά κονδύλια για την προστασία και την διατήρηση της φυσιογνωμίας τέτοιων ιστορικών συνοικιών, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για ανικανότητα. Το ευτυχές είναι που δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες".

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Ηράκλειο: Πυρκαγιά κοντά σε σπίτια σήμανε συναγερμό

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται τα κρούσματα - Που ανιχνεύθηκαν τα περισσότερα