Κρήτη

Κόσμος

Κρήτη: Έχει πάρει εξιτήριο και δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του

νοσοκομεια

Αίσθηση προκάλεσε η περιπέτεια που ζει από την Τρίτη ένας Κρητικός στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκεται μαζί με τον κατάκοιτο πατέρα του. 

Με τηλεφώνημά του στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο ακροατής ανέφερε πως ενώ από χθες ο πατέρα τους έχει λάβει εξιτήριο, δεν μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους διότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο!

Στην εκπομπή παρενέβη η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία ακούγοντας το πρόβλημα του ακροατή, δήλωσε πως έχουν ήδη προσληφθεί οι απαραίτητοι διασώστες ενώ αυτό που εκκρεμεί τώρα είναι να έρθουν τα νέα ασθενοφόρα προκειμένου να υπάρξει βελτίωση στις δευτερογενείς διακομιδές. 

Όπως είπε η κ. Μπορμπουδάκη, έχει γίνει ήδη αίτημα από τη ΔΥΠΕ προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ.

Τέλος, η κ. Μπορμπουδάκη κάλεσε τον κόσμο που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα να καλεί στην 7η ΥΠΕ Κρήτης έτσι ώστε να γίνεται οτιδήποτε δυνατόν προκειμένου να δίνεται άμεσα λύση.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Γάμοι & βαπτίσεις μόνο σε εξωτερικούς χώρους – Πού έκλεισαν καταστήματα λόγω κρουσμάτων

Ηράκλειο: Ρεκόρ εμβολιασμών - Πόσοι έχουν λάβει και τη 2η δόση

Ηράκλειο: Ανησυχία στη Φορτέτσα από κρούσματα κορωνοϊού

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER