Κρήτη

Ηράκλειο

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης

Ο Δήμος Χερσονήσου/Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώνει τους δημότες του ότι η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κ.Ε.Α. (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) ξεκίνησε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017.

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης είναι ένα νέο προνοιακό πρόγραμμα που συνδυάζει εισοδηματική ενίσχυση, συμπληρωματικές κοινωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ενεργοποίησης των δικαιούχων πολιτών.

Τα νοικοκυριά που εντάσσονται στο πρόγραμμα πρέπει να πληρούν εισοδηματικά, περιουσιακά κριτήρια καθώς και κριτήρια διαμονής.

Η ηλεκτρονική αίτηση υποβάλλεται είτε από τους αιτούντες απευθείας στο site: www.keaprogram.gr είτε μέσω των εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου ή των Κ.Ε.Π. του Δήμου Χερσονήσου.

Σε περίπτωση που το νοικοκυριό απαρτίζεται και από φιλοξενούμενα μέλη, η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά μόνο μέσω του Δήμου ή των ΚΕΠ.

Αποκλειστικά στον Δήμο υποβάλλουν αίτηση οι μονογονεϊκές οικογένειες και τα νοικοκυριά με απροστάτευτα τέκνα.

Υποβολή αιτήσεων από 9.00 έως 13.00 (εκτός Παρασκευής) στη Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Χερσονήσου.
Εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι: κ. Εύα Πετάση, τηλ: 28973-40075 και κ. Μεταξία Παπαδάκη, τηλ: 28973-40049.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το περίστροφο και το μαχαίρι τον στέλνουν στη Δικαιοσύνη

ΤΑΕ

Συνελήφθη, σήμερα (22/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχάλης Καραμαλάκης στο ekriti: Εδραιώνουμε νέο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας

Δολοφονία στην Κρήτη: Στη φυλακή ο σύντροφος της άτυχης μητέρας

Κρήτη: Βρήκαν τον καλλιεργητή της χασισοφυτείας