Κρήτη

Ηράκλειο

Ξεκινά η αναβάθμιση του κεντρικού οδικού άξονα της Αγίας Βαρβάρας

οδοποιια

Υπογράφηκε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Γόρτυνας, στους Άγιους Δέκα, η σύμβαση κατασκευής έργου με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ»   ποσού σύμβασης έργου 390.036,47 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. μεταξύ Δημάρχου Γόρτυνας, Σχοιναράκη Νικόλαου  και ανάδοχης εργοληπτικής επιχείρησης «ΑΝΔΡΟΥΛΑ ΣΟΥΡΟΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», που εκπροσωπείται νόμιμα από την Ανδρούλα Σουρούλλα.

Η σύμβαση συμπεριλαμβάνει: 
Την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης των τμημάτων της υφιστάμενης οδοποιίας  του Δήμου Γόρτυνας.  Συγκεκριμένα, προβλέπεται να γίνει αναβάθμιση του τμήματος της οδού που ενώνει τον οικισμό Καπετανιανά, με την παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, καθώς επίσης την αναβάθμιση τμήματος της οδού από Αγία Βαρβάρα ,προς Άγιο Θωμά και της κεντρικής οδού της Αγίας Βαρβάρας με την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, και αντικατάστασης των φθαρμένων εσχαρών. 
Το έργο χρηματοδοτείται με το ποσό των 650.000,00 €, από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών  και συγκεκριμένα από τις πιστώσεις του ενάριθμου έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.).  
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να επιτελεί το έργο της με σεβασμό προς τους δημότες, τονίζεται σε σχετικό δετίο Τύπου. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές - Πως θα υποβάλουν τα αιτήματα οι δημότες

Έτσι ήτανο Καρτερός από ψηλά εν μέσω κακοκαιρίας

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου έχει συσταθεί ειδική επιτροπή η οποία θα διεξάγει αυτοψίες στις πληγείσες από τις πρόσφατες πλημμύρες περιοχές προκειμένου να εγκριθούν οι σχετικές αποζημιώσεις.

Για να διεξαχθεί αυτοψία θα πρέπει οι πληγέντες να καταθέσουν αίτημα στο Τμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου:

Ταχ. Δ/νση: Μάχης Κρήτης & Ηφαίστου.                                              

Τ.Κ.71303                                                                     

Τηλέφωνο: 2810311328                                                         

E- Mailkprostasia@heraklion.gr

Η διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά περιγράφονται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3ofjGjK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπρινός για κακοκαιρία: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποζημιωθούν όλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηράκλειο: Από την Παρασκευή οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις στους πληγέντες