Κρήτη

Β.Ο.Α.Κ.: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του κόμβου Αχλάδας

Έργα δρόμος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Β.Ο.Α.Κ. και συγκεκριμένα στην περιοχή του κόμβου Αχλάδας, από τις 5 έως τις 30 Οκτωβρίου με σκοπό τη εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή του κόμβου στα πλαίσια του έργου «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΑΣ ΤΟΥ Β.Ο.Α.Κ. ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».

Το έργο επιβλέπεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και συγκεκριμένα από τη Ε.Υ.Δ.Ε. – Κ.Σ.Σ.Υ.

Ειδικότερα σε όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα, καθ’ όλο το 24ωρο, σύμφωνα και με εγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας, θα ισχύσει εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο επί του ΒΟΑΚ στον κόμβο της Αχλάδας.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, το ρεύμα από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, θα κινείται σε οριοθετημένη λωρίδα επί του αυτοκινητόδρομου.

Το Υπουργείο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Κρήτη

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις σε Αρχαία και Βιολογία

πανελλαδικές 2021 ηράκλειο

Ο Φροντιστηριακός Όμιλος ΕΝΑ δίνει τις απαντήσεις στα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών και της Βιολογίας.

Δείτε τις απαντήσεις στα Αρχαία

Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ