Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Μοίρασαν τριαντάφυλλα σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες στους Δήμους

Τριανταφυλλα

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε σήμερα η «Μεγάλη Γόρτυνα», που στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, μοίρασε τριαντάφυλλα στις εργαζόμενες του Δήμου Γόρτυνας, τιμώντας και αναγνωρίζοντας τον πολυσήμαντο ρόλο της γυναίκας και την προσφορά της στην κοινωνία μας.

Χρόνια πολλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλες τις γυναίκες, που αγωνίζονται, δημιουργούν, προσφέρουν ελπίζουν, ονειρεύονται, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Το ίδιο και στον Δήμο Φαιστού

Τριαντάφυλλα σε όλες τις γυναίκες – εργαζόμενες στο Δήμο Φαιστού μοίρασε σε μια συμβολική κίνηση ο Δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει το γυναικείο φύλο με αφορμή τον εορτασμό για την «Ημέρα της γυναίκας». 

Ο Δήμαρχος Φαιστού ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες «χρόνια πολλά» τονίζοντας πως η σημερινή ημέρα έχει ιδιαίτερους συμβολισμούς καθώς τιμά τον πολυποίκιλο ρόλο των γυναικών στην κοινωνία και υπενθυμίζει την γενικότερη ανάγκη, όλοι οι άνθρωποι να αντιμετωπίζονται με ευγένεια, σεβασμό και ισότητα. 

Ο Δήμαρχος Φαιστού με τις γυναίκες του Δήμου
Ο Δήμαρχος Φαιστού με τις γυναίκες του Δήμου

«Σήμερα τιμούμε τις γυναίκες του Δήμου μας, αλλά και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο για την προσφορά τους ως μητέρες, ως αδερφές, ως σύζυγοι και ως εργαζόμενες» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Κατανοούμε τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης ημέρας διότι αποτελεί μία αφορμή να αναγνωρίσουμε τον σύνθετο ρόλο που έχουν οι γυναίκες, αλλά και να τονίσουμε την ανάγκη ισότητας και σεβασμού μεταξύ όχι μόνο ανδρών και γυναικών, αλλά μεταξύ όλων των ανθρώπων». 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομεία Κρήτης: Αριθμός ρεκόρ ασθενών με κορωνοϊό!

Ηράκλειο: Απίστευτος ο νεαρός - Συνελήφθη για 2η φορά μέσα σε λίγες ώρες

ΟΦΗ: Νέος προπονητής ο Νίκος Νιόπλιας

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστολή Φραγκάκη σε Καραμανλή για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Καστελλίου

Φραγκάκης

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία ζητάει την αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το υπάρχον σχέδιο προβλέπει – στο ανωτέρω τμήμα - την κατασκευή ανοιχτού αυτοκινητόδρομου μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση, με συνέπεια να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος των διερχόμενων οδηγών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της κυκλοφορίας που θα σημειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα. Γράφει ο Μανόλης Ν. Σφακιανάκης

Ηράκλειο - Εστίαση: Επιπλέον μέτρα στήριξη ζήτησαν οι επαγγελματίες

Ηράκλειο: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων