Κρήτη

Ηράκλειο

Το Ηράκλειο... παλιά! - Ένα υπέροχο βίντεο - αναδρομή στο παρελθόν

λιοντάρια 1900

Άρωμα ιστορίας... αναδύεται στο βίντεο του "Ηράκλειο Παλιές Φωτογραφίες" που ακολουθεί και παρουσιάζει φωτογραφίες από το παλιό Ηράκλειο. 

Πολύ γνωστά σημεία της πόλης, όπως τα Λιοντάρια, ο Κούλες, ο Άγιος Τίτος, η 25ης Αυγούστου "παρελαύνουν" σε ασπρόμαυρο φόντο, από τις αρχές έως τα τέλη του 20ου αιώνα.

Δείτε το βίντεο:

Κρήτη

Χανιά

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Επέκταση click-inside σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων

αγορά κορωνοϊός

Επέκταση του μέτρου του click-inside για συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων ζητά η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων σε επιστολή της προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Η επιστολή:

"Σαν  Εμπορικός σύλλογος Χανίων πάντα παρεμβαίνουμε για να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις   που γίνονται ειδικά στα μέτρα που αφορούν στην προστασία κατά του covid-19. Χωρίς  λοιπόν να παραβλέπουμε την επικινδυνότητα του covid-19,  θεωρούμε πως υπάρχει μια αδικία στην λειτουργία της αγοράς  στις κόκκινες περιοχές (περιοχές αυξημένου κινδύνου) που πρέπει να διορθωθεί. 

Τα κοσμηματοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών, υφασμάτων και κουρτινών, επίπλων, ανθοπωλείων  και τα είδη αξεσουάρ πρέπει και αυτά να μπουν στο σύστημα click-inside. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ούτε συνωστισμός υπάρχει σε αυτά τα καταστήματα ούτε κίνδυνος μετάδοσης του covid-19.

 Δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών της Ελλάδος  να ανοίγει με διαφορετικούς  ΚΑΔ click in shop και τα μικρά καταστήματα παιχνιδιών να είναι με click-away.Θεωρούμε πώς πρέπει άμεσα να αλλάξει και το click away να γίνει click inside για να σωθούν χιλιάδες επιχειρήσεις  που απειλούνται με οριστικό λουκέτο τους προσεχείς  μήνες".

Ειδήσεις σήμερα 

Σουρβίνος στο Ράδιο Κρήτη: Περιμένω ακόμα και τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στην Κρήτη

ΔΕΥΑΗ- Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι εργασίες στους δρόμους

Αρναουτάκης: Συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη για τον εκλογικό νόμο