Κρήτη

Ηράκλειο

"Τι γίνεται με τη Μαρίνα Μαλίων;"

κεγκέρογλου

Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Υποδομών & Μεταφορών, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει την κωλυσιεργία για την αποπεράτωση του έργου «Μαρίνα Μαλίων» και την καθυστέρηση προκήρυξης διενέργειας διαγωνισμού επιλογής φορέα διαχείρισης και ανάπτυξης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Με την υπ’αριθμ. 3265/08-02-17 ερώτηση μου σας ζητούσα να διασφαλιστεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση και να προχωρήσει η αποπεράτωση του έργου «Μαρίνα Μαλίων».
Πρόκειται για ένα έργο, ζωτικής σημασίας για την τουριστική περιοχή των Μαλίων, καθώς η ολοκλήρωση του θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της.
Στην απάντηση του, το Υπουργείο Τουρισμού, με ενημέρωνε πως: «με βάση τον ν.2160/1993 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και σύμφωνα με την στρατηγική αξιοποίησης των τουριστικών λιμένων, το Υπουργείο Τουρισμού προτίθεται να προβεί σε διενέργεια διαγωνισμών για την επιλογή φορέα διαχείρισης και Ανάπτυξης τουριστικών Λιμένων, μεταξύ των οποίων και για τη Μαρίνα Μαλίων ,…»
Επειδή η ολοκλήρωση του παραπάνω έργου θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής και ολόκληρης της Κρήτης.

Ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί

-Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα για τη διενέργεια του διαγωνισμού για την επιλογή φορέα  διαχείρισης και Ανάπτυξης για το έργο «Μαρίνα Μαλίων»;
- Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η δημοπράτηση για το έργο «Μαρίνα Μαλίων» και γιατί κωλυσιεργεί η προκήρυξη του σχετικού  διαγωνισμού;

Κρήτη

Κρήτη: Τον "έκαψε" η κοκαΐνη

κοκαίνη

Συνελήφθη, χθες (24.09.2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, ένας αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας (24.09.2021) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20,39 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Συλλήψεις για μικροποσότητες κοκαίνης και κάναβης έγιναν σε Λασίθι και Χανιά.

ΛΑΣΙΘΙ

Συνελήφθη, χθες (24.09.2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικόλαου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθες (24.09.2021) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

ΧΑΝΙΑ

Συνελήφθη, χθες (24.09.2021) το βράδυ στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθες (24.09.2021) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Βγήκαν οι σιδηρολοστοί... για μία θέση πάρκινγκ!

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

Κρήτη: Οι πελάτες ήταν όρθιοι - Τσουχτερό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη καφέ μπαρ

ESPA BANNER