Κρήτη

Ηράκλειο

Θεανώ Βρέντζου: Θέλουμε η "AgroExpo" Ιεράπετρας να γίνει θεσμός

Ιεράπετρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας "AgroExpo2016" που πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα στις 27 – 29 Μαϊου, αφού πάνω από 38 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και χιλιάδες επισκέπτες, υποστήριξαν την πρωτοβουλία.

ιερ2

ιερ2, by mpeka

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαϊου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης& Σητείας, κ.κ. Ευγένιος, παρουσία αρχών από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ιεράπετρας, τους δήμους του νομού Λασιθίου, το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του βουλευτή Λασιθίου και πλήθους κόσμου. 

ιερ1

ιερ1, by mpekaΓια τον σημαντικό ρόλο της 1ης Αγροτικής Έκθεσης στην Ιεράπετρα, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής , Αγροτικής Οικονομιας Κτηνιατρικής & Αλιείας της Περιφέρειας Κρήτης, κα. Θεανώ ΒρέντζουΣκορδαλάκη,  μίλησε στο ekriti.gr

θεανώ

θεανώ, by mpeka

"Η πρώτη αγροτική έκθεση Ιεράπετρας , "Αgro Expo 2016", είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία των εμπλεκόμενων φορέων, του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφέρειας Κρήτης. Και αποτελεί  μια κορυφαία διοργάνωση για τον αγροτικό κόσμο της Ιεράπετρας και νέα βάση για την ανάπτυξη ουσιαστικών ευκαιριών και γόνιμων συνεργασιών για τον αγροτικό κλάδο. Στόχος μας, η έκθεση της Ιεράπετρας με την βοήθεια της  Περιφέρειας Κρήτης, να γίνει θεσμός, επισημαίνει η αντιπεριφερειάρχης.

ιερ4

ιερ4, by mpeka

Η έκθεση "AgroExpo2016" πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία, του Επιμελητηρίου Λασιθίου που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τη στήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης.

ιερ3

ιερ3, by mpeka

Μάρα Μπέκα

 

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Δηλητηριασμένα δολώματα έσπειραν τον θάνατο (φωτογραφίες)

δηλητηριασμένα δολώματα

Επείγουσα έρευνα στον Ξηρόκαμπο Σητείας έγινε χθες στον Ξερόκαμπο Σητείας από την Κρητική Ομάδα Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων - Ομάδα LIFE Against Poison Crete, η οποία "μάχεται" ενάντια στην Παράνομη Χρήση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων.

Τα ευρήματα ήταν απογοητευτικά καθώς εντοπίστηκαν 2 γάτες και 1 σκαντζόχοιρος νεκρά, με σαφείς ενδείξεις δηλητηρίασης, και 5 κομμάτια ψαριού διάσπαρτα σε απόσταση 2μ. και καλυμμένα με σκόνη που παραπέμπει σε χρήση ιδιαίτερα τοξικής ουσίας τύπου Methomyl. Για το περιστατικό έχει κατατεθεί σχετική μήνυση στο Α.Τ. Σητείας.

Η ανάρτηση:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Παρίστανε τον λογιστή και της άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό

Κρήτη: Νέο τροχαίο στους δρόμους με δύο τραυματίες

Ηράκλειο: Έρχεται ο κόμβος στον Άη Γιάννη Χωστό - Ξεκίνησαν οι εργασίες

ESPA BANNER