Κρήτη

Ηράκλειο

Τα κάλαντα στο Ράδιο Κρήτη (φωτο)

img_5644.jpg

Με κάλαντα και μελωδίες πλημμύρισε το στούντιο του ράδιο Κρήτη την παραμονή πρωτοχρονιάς. Ο Μανώλης Αργυράκης φιλοξένησε μέλη τoυ "Ωδείου των Χρωμάτων" τα οποία απέδωσαν μελωδίες των ημερών.

kalanta_radio_krhth_3.jpg

kalanta_radio_krhth_3.jpg, by renas

 

kalanta_radio_krhth_1.jpg

kalanta_radio_krhth_1.jpg, by renas

 

kalanta_radio_krhth_2.jpg

kalanta_radio_krhth_2.jpg, by renas

Τo "Ωδείο των Χρωμάτων"είναι ένα ωδείο πρότυπο που δημιουργήθηκε με προδιαγραφές μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, παρέχοντας σε κάθε σπουδαστή τις ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης, πρακτικής άσκησης και δημιουργικής έκφρασης.

Κάλαντα, παραδοσιακά αυτή τη φορά, απέδωσαν και μέλη του Συλλόγου Μακεδόνων Κρήτης "Μέγας Αλέξανδρος"

ka2.jpg

ka2.jpg, by renas

ka3.jpg

ka3.jpg, by renas

ka1.jpg

ka1.jpg, by renas

Αντώνης Γενναράκης

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αυξήθηκαν οι χρήστες ψυχοφαρμάκων, σύμφωνα με έρευνα

ψυχοφαρμακα

Προβληματισμό προκαλούν τα ευρήματα έρευνας που διενεργήθηκε μέσα από τη συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο και αποτυπώνει τις διαστάσεις του προβλήματος στις οικογένειες μετά το πολύμηνο λοκντάουν και τις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς πολλών συμπολιτών μας.

Όπως δήλωσε στο “Ράδιο Κρήτη” και την Ελένη Μπουρμά, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κ, Στέλιος Βοργιάς, καταγράφηκε αύξηση και μάλιστα, σε ποσοστό 15%, των πολιτών που στηρίζονται στη χορήγηση ψυχοφαρμάκων, και μάλιστα όχι ήπιων, στην περιοχή του Ηρακλείου!

Πρόκειται για πολύ ανησυχητικά στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Βοργιάς, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει ανάλυση και ίσως χρειαστεί νέα έρευνα εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κρήτης, με τους εκπροσώπους του οποίου, όπως είπε, το ΕΚΗ θα έρθει σε επαφή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αφενός η πολυετής οικονομική κρίση, στη συνέχεια η πανδημία με τις αναστολές εργασίας, τον εγκλεισμό και τώρα η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, οδήγησαν τους πολίτες σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο!

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Βγήκαν οι σιδηρολοστοί... για μία θέση πάρκινγκ!

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

ESPA BANNER