Κρήτη

Ηράκλειο

Βαρδάκης, Ηγουμενίδης, Μαμουλάκης στην Οργάνωση Μελών Μασταμπά Ατσαλένιου

ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτή συνέλευση διοργανώνει αύριο Παρασκευή, 10 Ιουλίου, στην πλατεία Παναγίτσας, η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Μασταμπά Ατσαλένιου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, με τη συμμετοχή των τοπικών βουλευτών του κόμματος.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνουν εισηγήσεις από τους βουλευτές Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη και Χάρη Μαμουλάκη, καθώς επίσης από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην βουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

Στη συνέλευση θα συζητηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία «Μένουμε όρθιοι», για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. Θα συζητηθούν επίσης η πορεία του κόμματος προς το συνέδριο, θέματα πολιτικής επικαιρότητας αλλά και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τη συνέλευση σε ανοιχτό χώρο, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα πρόληψης της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα καλούν τους δημοκρατικούς πολίτες του Ηρακλείου να συμμετάσχουν στη συνέλευση, να ακούσουν τις εισηγήσεις των βουλευτών και να καταθέσουν τις απόψεις τους

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο 10χρονο αγοράκι- Παρολίγο να πνιγεί στην παραλία

πνιγμός παιδί

Αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα στην παραλία των Γουβών καθώς, κάτω από συνθήκες που εξετάζονται, ένα αγοράκι 10 χρόνων παρολίγον να πέσει θύμα πνιγμού, ενώ κολυμπούσε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με το ΕΚΑΒ να καταφθάνει αστραπιαία προκειμένου να παραλάβει το παιδάκι, να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να οδηγηθεί συνοδεία γιατρού στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες,  η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή..