Κρήτη

Ηράκλειο

Συνεχίζεται το εντατικό πρόγραμμα καθαρισμών οδοποιίας στο Μαλεβίζι

img_5642.jpeg

Με σύμμαχο την πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού τις προηγούμενες μέρες, συνεχίστηκε απρόσκοπτα το πρόγραμμα συστηματικών καθαρισμών που έχει καταρτίσει ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις καθαρισμού του συνόλου της δημοτικής οδοποιίας, που εκτελούν τα συνεργεία του Δήμου, έχοντας ξεκινήσει από τη Δημοτική Ενότητα Γαζίου. Το συντονισμό των ενεργειών έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αλμπαντάκης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου, Βαγγέλη Παρασύρη.

Για το σκοπό αυτό, τις τελευταίες ημέρες το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου βρέθηκε στην περιοχή Αγάκου Μετόχι, προχωρώντας σε απομάκρυνση φερτών υλικών και σκουπιδιών παραπλεύρως των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των δημοτικών οδών. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν οι κατάλληλες ενέργειες ελέγχου και κοπής της βλάστησης, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων. Οι ίδιες εργασίες εκτελέστηκαν και σε περιοχές πίσω από το Δημαρχείο στο Γάζι. Στο πλαίσιο των εργασιών επιχειρούν από κοινού δύο μηχανήματα έργου του Δήμου Μαλεβιζίου (φορτηγό και σάρωθρο).

Ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων επεκτείνεται το προσεχές διάστημα στις περιοχές Κολυβά, Αγία Παρασκευή και Άγιο Παντελεήμονα, καθώς και στην Αμμουδάρα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ευρύτερη Δημοτική Ενότητα Γαζίου, καθώς και το σύνολο των οικισμών στις Δημοτικές Ενότητες Κρουσώνα και Τυλίσου.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Παράσυρση έξω από τον Άγιο Μηνά - Μποτιλιάρισμα σε όλο το κέντρο (βίντεο)

τροχαιο ηρακελιο

Παράσυρση ηλικιωμένου σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα έξω από τον Αγιο Μηνά στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος 82χρονος παρασύρθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από όχημα.

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία, με τα αυτοκίνητα να παραμένουν ακινητοποιημένα σε όλο το το κέντρο της πόλης.

Μάλιστα το ασθενοφόρο δυσκολεύτηκε να προσεγγίσει το σημείο του τροχαίου ατυχήματος ωστε να παραλάβει τον τραυματία.

 

 

 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο του Ηρακλείου
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο του Ηρακλείου

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγη ώρα αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: "Πίσσα" σκοτάδι σε ΠΑΓΝΗ και άλλα σημεία - Κίνδυνος θάνατος για τους διερχόμενους

Ηράκλειο: Στοιβάζουν 30 μαθητές σε 15 τ.μ. γιατί... βάφουν επί 1 μήνα 2 αίθουσες! (φωτό)

 

ESPA BANNER