Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση στη Λότζια: Στο επίκεντρο το καφέ Μαρίνα

Ανησυχία για την παραχώρηση του καφέ Μαρίνα σε ιδιώτες.jpg

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΠΑΝΑΛ, είχε το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου στο γραφείο του στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Τα μέλη του σωματείου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την λειτουργία των καταστημάτων της Δημοτικής Επιχείρησης και τα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω της πανδημίας του Covid 19, ενώ δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για το θέμα της καθυστέρησης παραχώρησης του καφέ «Μαρίνα» από τον Ο.Λ.Η. στον Δήμο, όταν μάλιστα - όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους-είναι γνωστή η αναβάθμιση του συγκεκριμένου καφέ χάρις στις προσπάθειες της ΔΕΠΑΝΑΛ.

 Ο πρόεδρος του Σωματείου Μιχάλης Ριζικιανάκης παρέδωσε στον Δήμαρχο ένα λεύκωμα που αναφέρεται στην διαχρονική δράση του συνδικαλισμού στην Ελλάδα.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: 58χρονος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άντρας 58 χρόνων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από επιπλοκές της νόσου covid- 19. 

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν αρχικά στην Ογκολογική Κλινική ωστόσο, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για ασθενείς με covid, όπου και κατέληξε σήμερα.

 

Περισσότερες ειδήσεις:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στο ekriti.gr από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Δένδιας: Στο Κάιρο για συνομιλίες με τον ομόλογό του Σαμέχ Σούκρι

Σακελλαροπούλου: Οι Τούρκοι σχολίασαν μέχρι και τα παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας