Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση Σέγκου με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Δήμου Χερσονήσου

10.8.2020_synantisi_me_ekprosopoys_syllogoy_idioktiton_taxi_dimoy_hersonisoy.jpg

Με το Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο στις Γούρνες ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Δήμου Χερσονήσου, Κωνσταντίνος Σκουλάς και εκπρόσωποι του νεοεκλεγέντος ΔΣ του Συλλόγου, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Θεμάτων, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Κώστα Ζαχαριουδάκη και του Γενικού Γραμματέα, Μιχάλη Καρακατσάνη.

Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, συζητήθηκαν και θέματα που απασχολούν τους αυτοκινητιστές, ενώ ο κ. Σέγκος εξέφρασε την πρόθεσή του για συνέχεια της επικοινωνίας και την ανάπτυξη στενότερης συνεργασίας, καθώς οι παρεχόμενες υπηρεσίες από το συγκεκριμένο κλάδο «αντανακλούν» άμεσα στην ποιότητα του τουριστικού προϊόντος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έκλεψε τη μηχανή αλλά δεν τη χάρηκε

σύλληψη

Χειροπέδες φόρεσε στη Χερσόνησο ένας άνδρας ο οποίος κατηγηορείται για κλοπή.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (24/9) σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου άγνωστος αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ενός Έλληνα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός διέπραξε την εν λόγω κλοπή ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.