Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση Λαμπρινού με αντιπροσωπεία της AEGEAN

Δημαρχος - Aegean

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της AEGEAN είχε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του  στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  
Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι Μαρίνα Σπυριδάκη (Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων), Στέφανος Σαδόπουλος (Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος – Κύπρου), Κώστας Ταρνατώρος (Διευθυντής Ναυλωμένων Πτήσεων), Πάρις Επιτροπάκης (Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος και Νησιών Αιγαίου)  και είχε κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα πρωτόκολλα υγιεινής που τηρούνται απαραιτήτως σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας καθώς και για την προετοιμασία που έχει γίνει ώστε να είναι όλα έτοιμα για τις πτήσεις από το εξωτερικό προς το Ηράκλειο, που ανοίγουν την 1η Ιουλίου. 
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος τόνισε: «Σε μια δύσκολη εποχή όπως αυτή που διανύουμε, ο Δήμος  θα είναι συνεργός στην προσπάθεια της AEGEAN να μεταφέρει και φέτος με ασφάλεια, επισκέπτες στο Ηράκλειο». 
 

 

Κρήτη

Κρήτη: Αυτή στο τμήμα... αυτός στο νοσοκομείο

καυγάς ζευγάρι

Ένα αδιευκρίνιστο περιστατικό που οδήγησε σε τραυματισμό ενός αλλοδαπού άνδρα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του σταδίου του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, του συμβάντος επιλήφθηκε ένα περιπολικό που προσήγαγε τη σύζυγο του μέχρι να εξακριβωθεί τι συνέβη και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει η "Ανατολή" ο σύζυγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφερε εκδορές στο κεφάλι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Η σύζυγος του άνδρα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με το συμβάν το οποίο και θεωρείται λήξαν, χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία.