Κρήτη

Ηράκλειο

Στο πλευρό των πολυτέκνων οι Βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν την επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου, με την οποία ζητείται να ανακληθεί η σχετική απόφαση που προβλέπει τον περιορισμό του χρόνου στέγασης των πολύτεκνων οικογενειών στρατιωτικών στα πέντε έτη.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου, η παραπάνω απόφαση συνιστά σοβαρότατη υπονόμευση της προβλεπόμενης από το Σύνταγμα προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας, καθώς η στέγαση χωρίς χρονικό περιορισμό, αποτελούσε ένα από τα καλύτερα και πλέον χρήσιμα μέτρα στήριξής της.

Κρήτη

Ηράκλειο

Οι δύο νεαροί Ηρακλειώτες, το Λιμενικό και το εργαστήριο κάνναβης

ναρκωτικα συλληψη

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία στη μάχη κατά της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών πρόσθεσε χθες βράδυ στο ενεργητικό του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, με τη σύλληψη δύο νεαρών Ηρακλειωτών.

Οι δύο νεαροί ηλικίας 27 και 26 ετών είχαν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες και χθες το απόγευμα, άνδρες του ΚΛΗ διέκριναν ... έντονη κινητικότητα. Στελέχη από το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, του Γραφείου Ασφαλείας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, τους ακινητοποίησαν.

Εντόπισαν το εργαστήριο

Η συνέχεια... οδήγησε τις αρχές σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης το οποίο φέρονται να λειτουργούσαν οι δύο νεαροί, σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν περίπου10 δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από ποσότητα χασίς μεγαλύτερης του ενός κιλού.

Επίσης, σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του ενός, βρέθηκαν ακόμα περίπου 300 γραμμάρια κάνναβης ενώ συνολικά οι Αρχές, κατέσχεσαν περίπου 1,5 κιλό χασίς. 

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν στο ekriti ότι ο ένας νεαρός είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο νεαροί οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα.