Κρήτη

Ηράκλειο

Στο πλευρό των αποσταγματοποιών ο Χάρης Μαμουλάκης

Χάρης Μαμουλάκης

Στη Βουλή, μέσω αναφοράς για τους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, μετέφερε την αγωνία των αποσταγματοποιών για την προοπτική του κλάδου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

«Η στήριξη των αποσταγματοποιών, όπως και κάθε κλάδου που συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική του πρωτογενούς τομέα, θα έπρεπε να αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Αντ’ αυτού, διακρίνουμε αδιαφορία από την πλευρά της Κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία δημιουργεί προβλήματα επιβίωσης αλλά και τον κίνδυνο να αφανιστεί μια παραδοσιακή διαδικασία, που ειδικά στην Κρήτη, είναι άμεσα συνυφασμένη με την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό μας».

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Παρασύρθηκε 5χρονος από αυτοκίνητο - Συναγερμός στο ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο ΕΚΑΒ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 5χρονο αγόρι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στη Λεωφόρο Ικάρου, στο Ηράκλειο.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο. Το παιδί παραλήφθηκε άμεσα από τους διασώστες και συνοδεία γιατρού του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το παιδί έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.