Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Στο Επιμελητήριο ο Ιταλός Πρέσβης - Συζήτηση για την επιχειρηματικότητα
2016-06-21_09.16.44.jpg
 clock 18:34 | 21/06/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Στους πιθανούς τομείς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας αναφέρθηκε ο Ιταλός Πρέσβης κ. Luigi Marras  κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Ηρακλείου σήμερα το πρωί.
Ο Ιταλός διπλωμάτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη και τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Μανώλη Φραγκάκη και επισήμανε την κοινή κουλτούρα των δύο λαών, η οποία, όπως είπε, μπορεί ν’  αποτελέσει το υπόβαθρό για στενότερες επιχειρηματικές  σχέσεις αλλά και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
Ο κ. Marras τόνισε τη σημασία του επιμελητηριακού θεσμού στη χώρα του, στον οποίο στηρίζεται η ανάπτυξη της Ιταλικής οικονομίας και αναφέρθηκε στους δεσμούς που θα μπορούσαν ν’ αναπτυχθούν μεταξύ Ελληνικών και Ιταλικών Επιμελητηρίων. 
Ο κ. Αλιφιεράκης, παρουσίασε στον κ.  Marras την κατάσταση της τοπικής οικονομίας και επισήμανε την πολύ καλή, μέχρι τώρα, συνεργασία Κρητικών και ιταλικών επιχειρήσεων, η οποία, όπως συμφώνησαν, θα μπορούσε να επεκταθεί και στον παραγωγικό τομέα της τοπικής οικονομίας, προκειμένου να ενισχυθεί η παραγωγική βάση και να τονωθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία στη χώρα μας.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis