Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

avgenakis_astynomia_4.jpg

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και συνάντηση με τα στελέχη και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποιήσαν σήμερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τον Γραμματέα του Κόμματος και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη. 

avgenakis_astynomia_2.jpg

avgenakis_astynomia_2.jpg, by gpapadakis

Στην επίσκεψη συμμετείχαν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα που αφορούν την Κρήτη και πρ. Βουλευτής κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, ο Αν/της Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, και στελέχη της ΝΟΔΕ.

avgenakis_astynomia_3.jpg

avgenakis_astynomia_3.jpg, by gpapadakis

Κατά την επίσκεψή τους στη Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη καθώς και με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, όπου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους επικεφαλής, ενώ ενημερώθηκαν σε συνάντηση που είχαν για τα προβλήματα και τις αδυναμίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. 

avgenakis_astynomia_1.jpg

avgenakis_astynomia_1.jpg, by gpapadakis

Όπως δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης «Για τη Νέα Δημοκρατία, το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών είναι βασική προτεραιότητα που δεν επιδέχεται εκπτώσεις. Η Αστυνομία, όπως το έχει αποδείξει και στο παρελθόν, έχει την επιχειρησιακή δυνατότητα να αντιμετωπίσει νησίδες ανομίας. Το ζητούμενο είναι η πολιτική βούληση και η εμπιστοσύνη στην ΕΛ.ΑΣ.. Η Νέα Δημοκρατία έχει επισημάνει πολλές φορές ότι η πολιτική βούληση από μέρους μας υπάρχει, είναι κατατεθειμένη δημόσια και είναι μη διαπραγματεύσιμη. Ο νόμος και η τάξη θα αποκατασταθούν και ως Κυβέρνηση θα είμαστε σε διαρκή συνεργασία με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για την επίλυση θεσμικών και όχι μόνο προβλημάτων. Είναι μια ατζέντα, η οποία είναι αυτονόητη σε οποιαδήποτε ευνομούμενη πολιτεία.»

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σήμερα οι ποινές στους μαθητές για το περιστατικό με το αντισηπτικό

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει ο Σύλλογος των Καθηγητών του Γυμνασίου στο Ηρακλείου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό: με δύο μαθητές να ρίχνουν αντισηπτικό στα μπουκαλάκια με νερό δύο συμμαθητριών τους, οι οποίες τα κατανάλωσαν και μεταφέρθηκαν με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο μετέδωσε πρώτο το ekriti.gr, έχει και συνέχεια καθώς πέραν της ποινής που αναμένεται να επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του περιστατικού από τον Σύλλογο Καθηγητών σήμερα, οι οικογένειες των δύο μαθητριών έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου, με τη μήνυση να έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση και της νοσηλείας των μαθητριών σε νοσοκομειακό ίδρυμα, ήδη ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της κακόγουστης φάρσας ζήτησε οικειοθελώς τη μεταγραφή του σε άλλο γυμνάσιο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

Κρήτη: Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών - Πότε θα χτυπήσει

ESPA BANNER