Κρήτη

Ηράκλειο

Στη Λότζια ο Δήμαρχος Αραδίππου

Δήμαρχος Αραδίππου - Δήμαρχος Ηρακλείου

Με τον Δήμαρχο Αραδίππου Ευάγγελο Ευαγγελίδη συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο κ. Ευαγγελίδης βρέθηκε στο Ηράκλειο για το τελικό συνέδριο του Προγράμματος: «Κοινές Δράσεις για την δημιουργία πράσινων περιβαλλοντικά φιλικών διαδρομών μέσα σε τουριστικές περιοχές» με το ακρωνύμιο «ECOrouTs»  που υλοποιήθηκε με την συμμετοχή των Δήμων Ηρακλείου, Πάφου, Χανίων και Αραδίππου (Κύπρος). 

Οι Δήμαρχοι Ηρακλείου και Αραδίππου αναφέρθηκαν στο έργο «ECΟrouTs» το οποίο ολοκληρώθηκε, και στα οφέλη που  αυτό έχει για το περιβάλλον καθώς και οι δυο Δήμοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτροκίνητα οχήματα τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά συμβάλλοντας στην μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων. Ο κ. Ευαγγελίδης μάλιστα εξήρε το Δήμο Ηρακλείου για την εξαιρετική ,όπως ανέφερε, συνεργασία που είχαν στο πλαίσιο του προγράμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης και Κώστας Βαρδαβάς, ο Δημοτικός Γραμματέας Αραδίππου Ματθαίος Αλαμπρίτης, ο Δημοτικός Μηχανικός Ανδρεάς Δημητρίου ,  η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Πολιτισμού Μαρία Πάτσαλου καθώς και η  Διευθύντρια Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Ηρακλείου και Υπεύθυνη της Πράξης «ECORouTs» Ζαχαρένια (Ρένια) Δρόσου. 

 

Διαβάστε επίσης:

Νέος σεισμός στο Αρκαλοχώρι: Τι αναφέρει ο Άκης Τσελέντης

Κρήτη: Παρέμβαση της Περιφέρειας για τις αυξήσεις σε ρεύμα και νερό για τους αγρότες

Κρήτη: Του επιβλήθηκε ποινή 453 χρόνων

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη για το θάνατο μιας σπουδαίας Ηρακλειώτισσας

Θλίψη για την απώλεια

Το Μεγάλο Κάστρο έχασε την Κυριακή μια σπουδαία γυναίκα την Αθηνά Μπουρλώτου αδελφή της αείμνηστης Χρυσούλας Μπουρλώτου.

Η Αθηνά Μπουρλώτου
Η Αθηνά Μπουρλώτου

Η Αθηνά Μπουρλώτου όπως και η αδελφή της ήταν μια πολυσχιδής προσωπικότητα που αφιέρωσε τη ζωή της στον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία και η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία του Ηρακλείου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Δευτέρα στις 16:00 το απόγευμα στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη

"Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους εμάς, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία του Ηρακλείου, η είδηση της απώλειας μίας ξεχωριστής γυναίκας, της Αθηνάς Μπουρλώτου.

Υπήρξε μία πραγματική κυρία, έντιμη και σοβαρή, με ήθος και αρχές, που συνέδεσε το όνομά της με το σπουδαίο εθελοντικό και κοινωνικό της έργο.

Μια πραγματική φίλη, που βρέθηκε έμπρακτα δίπλα μου στα πρώτα μου πολιτικά βήματα, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία μου.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά της".

Διαβάστε επίσης: 

Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στο ρέμα (φωτογραφίες)

RunGreece Ηράκλειο 2021: Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος (φωτογραφίες)

 

 

ESPA BANNER