Κρήτη

Ηράκλειο

Στη "φάκα" ο τσαντάκιας του Ηρακλείου

τσαντακιας

Στα ίχνη ενός ακόμη τσαντάκια έφτασε η Αστυνομία στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Πέμπτης ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είχε αρπάξει τις τσάντες από 7 γυναίκες ενώ η μηχανή την οποία χρησιμοποιούσε ήταν και αυτή κλεμμένη καθώς την είχε αφαιρέσει από μία 44χρονη. 
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 32 Κρητικό ο οποίος συνελήφθη χθες αφού νωρίτερα είχε επιτεθεί σε μία 51χρονη από τη Μολδαβία αρπάζοντας της την τσάντα η οποία περιείχε 250 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.
Όπως προέκυψε στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της Αστυνομικής προανάκρισης, ο 32χρονος είχε διαπράξει ακόμα 6 αρπαγές τσαντών από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2016. 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER