Κρήτη

Ηράκλειο

Στα ... τυφλά ο περίπατος στην περιοχή του Τάλως (φωτογραφίες)

Χωρίς φως η διαδρομή στο Τάλως

Στα … σκοτάδια πνίγηκε χθες η περιπατητική και ποδηλατική ζώνη στην περιοχή του Τάλως. Κανένα από τα φωτιστικά σώματα δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα, όσοι επέλεξαν τη διαδρομή για τη χαλαρή βόλτα τους ή τη φυσική τους άσκηση να μη βλέπουν ούτε τη…μύτη τους σε αρκετά σημεία αυτής. 

Το σκοτάδι...βασιλεύει στην παραλιακή
Το σκοτάδι...βασιλεύει στην παραλιακή

Τα παράπονα από τους Ηρακλειώτες, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία τήρησαν τον υγειονομικό περιορισμό της καραντίνας όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν έντονα για την εικόνα που παρουσίαζε χθες η παραλιακή ζώνη.

Δύσκολο το περπάτημα χθες χωρίς φως
Δύσκολο το περπάτημα χθες χωρίς φως

Οι επιλογές, άλλωστε, για έναν βραδινό περίπατο με ασφάλεια είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού για τους κατοίκους της πόλης του Ηρακλείου- και η έλλειψη φωτισμού χθες στάθηκε αποτρεπτικός παράγοντας βόλτας για πολλούς από αυτούς. 

Κανένα από τα φωτιστικά σώματα στην παραλιακή δεν ήταν σε λειτουργία χθες
Κανένα από τα φωτιστικά σώματα στην παραλιακή δεν ήταν σε λειτουργία χθες

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης καρκίνου του μαστού

Το Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Με μια συμβολική κίνηση ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ημέρα σηματοδοτεί την  παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε ροζ, σήμα κατατεθέν της ημέρας,καθώς όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους.

Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!