Κρήτη

Ηράκλειο

Σκληρή γλώσσα από τους εργαζόμενους του Βενιζέλειου για τα αδέσποτα

αδεσποτα

Παρεμβάσεις και μάλιστα άμεσα ζητούν από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ηρακλείου οι εργαζόμενοι του Βενιζέλειου Νοσοκομείου αναφορικά με τα αδέσποτα ζώα στο νοσοκομείον και τη διαχείρισή τους. Οι εργαζόμενοι καλούν τον Βασίλη Λαμπρινό να επαναφέρει στην τάξη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πέτρο Ινιωτάκη, ενώ μεταξύ άλλων, θέτουν σοβαρά ερωτήματα προς τη Δημοτική Αρχή, με φόντο τα αδέσποτα στο νοσοκομείο.

Χαρακτητιστικά αναφέρουν τα εξής:

Με ιδιαίτερη έκπληξη και δυσαρέσκεια παρακολουθήσαμε δηλώσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου σε τηλεοπτικό σταθμό, με τις οποίες για μια ακόμη φορά δηλώνει την αδυναμία του Δήμου να διευθετήσει το τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στα Νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Καλούμε τον Δήμαρχο Ηρακλείου να αναλάβει την ευθύνη, να επαναφέρει τον Αντιδήμαρχο στην τάξη και να απαντήσει άμεσα, εγγράφως και λεπτομερώς σε μας και στον Κρητικό λαό τα εξής:

1)Τι προτίθεται να κάνει με τα αδέσποτα του Βενιζελείου; Γνωρίζει οτι η πρόχειρη λύση που δόθηκε με το αυτοσχέδιο κυνοκομείο έδωσε προσωρινή λύση στο πρόβλημα, καθώς στο βόρειο τμήμα του Νοσοκομείου υπάρχουν ακόμη δεκάδες αδέσποτα και επικίνδυνα σκυλιά, που απειλούν την σωματική ακεραιότητα των  ασθενών και των εργαζομένων;

2) Απο που πηγάζει η τόση προκλητική δήλωση του Αντιδημάρχου και με ποιό κριτήριο θέτει προτεραιότητες και κάνει διαχωρισμό στην σωματική ακεραιότητα των πολιτών; Δηλαδή όσοι προσέρχονται στο ΠΑΓΝΗ έχουν μεγαλύτερη αξία ;

3) Θεωρεί και ο ίδιος οτι το πρόβλημα δεν λύνεται και προσεχώς θα διογκωθεί;

4) Αυτή είναι η εικόνα του Ηρακλείου που οραματίζεται και ευελπιστεί να αφήσει σαν παρακαταθήκη στην επόμενη γενιά ; 

Το γεγονός οτι η Διοίκηση του Βενιζελείου ΚΑΚΩΣ ανέλαβε την ευθύνη που δεν της αναλογούσε, λόγω ανικανότητας του Δήμου Ηρακλείου, δεν σημαίνει οτι θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το εκματαλλευτεί. 

Κύριε Λαμπρινέ,

'Εχετε τη  αποκλειστική ευθύνη για την επίλυση του προβλήματος και αναμένουμε να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας.

Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Στο Ηράκλειο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Μάλιστα ο Σεβασμιώτατος, επισκέφθηκε και στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείο και Διοικητή της Άμεσης Δράσης, Γιώργου Πικράκη.

 

Μεγάλη ευλογία και τιμή για εμάς να επισκευθεί το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας...

Δημοσιεύτηκε από George Pikrakis στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για νεαρό άνδρα στο λιόφυτο

Κρήτη: Προσπάθησε να ξεγελάσει το ΤΑΕ ... αλλά δεν τα κατάφερε

Πέθανε ο 27χρονος που πυροβολήθηκε...