Κρήτη

Ηράκλειο

Σήμερα η προβολή ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα

Παύλος Φύσσας

Μετά και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη του Ηρακλείου το απόγευμα του Σαββάτου, οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Ηράκλειο, επαναπρογραμματίζουν την δραστηριότητα τους μπροστά στην συμπλήρωση 7 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΝΕ Ηρακλείου : 

"Οι Τ.Ο της ΚΝΕ αναπτύσσουν μια πλούσια δραστηριότητα με σύνθημα «Δεν ξεχνάμε! Τον Φασισμό και το σύστημα που το γεννά πολεμάμε!», αναδεικνύοντας τον ρόλο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για αυτό τον λόγο και εγκληματικής, την ανάγκη η νεολαία από κοινού με τους εργαζόμενους, με το λαό να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το βάρβαρο σύστημα που τον γεννά.

Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιείται λίγες μόνο μέρες πριν από τη δημοσίευση της απόφασης της δικής της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης, στις 7 του Οκτώβρη, και στέλνει μήνυμα ότι η καλύτερη απάντηση στη Χρυσή Αυγή, σε όλους τους φασίστες, μπορεί και πρέπει να δοθεί από τον ίδιο το λαό και τη νεολαία, με την απομόνωσή τους παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά.

Παράλληλα και πάνω απ’ όλα με τον αγώνα για την ανατροπή αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που γεννάει και θρέφει τέτοια εκτρώματα.

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο Στέκι της ΚΝΕ στην Πλατεία Ελευθερίας το πρόγραμμα της δραστηριότητας περιλαμβάνει:
- Παρουσίαση καλλιτεχνικής δημιουργίας με αφορμή τα 7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε κεντρικό σημείο της πόλης ώστε να δημιουργηθεί ένα σταθερό σημείο στην πόλη που να θυμίζει τι εστί φασισμός και εθνικισμός.
-Παρουσίαση του Ντοκιμαντερ της ΚΝΕ για την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής."

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εργασίες αντιστήριξης στο Τρανταλλίδειο (βίντεο)

τρανταλλίδειο

Μεταλλική αντιστήριξη τοποθετείται σήμερα στο Τρανταλλίδειο, το ιστορικό αλλά ετοιμόρροπο κτίριο, που "λαβώθηκε" από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης αναφέρει ότι η αντιστήριξη θα καταστήσει το κτίριο ασφαλές εωσότου αξιοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - δημοτικά τέλη: Αύξηση - σοκ 30% - 40% !

Κρήτη - κορωνοϊός: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - Κατέληξαν τρεις ασθενείς

Πρόεδρος Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ράδιο Κρήτη: "Φιλική συγχώνευση” δύο ιστορικών τραπεζών στην Κρήτη

 

ESPA BANNER