Κρήτη

Ηράκλειο

Σημαντικά έργα στο δήμο Φαιστού μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

deltio_erga.jpg

Μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται η χρηματοδότηση του έργου στην περιοχή της Φανερωμένης με διακριτικό τίτλο «Κατασκευή Ξενώνα Συλλόγου ΑΜΕΑ Νότιας Κρήτης Το Μέλλον».

Ειδικότερα η χρηματοδότηση υλοποιείται με Κ.Α. 2013ΕΠ00200010 της ΣΑΕΠ 002 της Περιφέρειας, την οποία αξιοποίησε προωθώντας τις σχετικές διαδικασίες ο Δήμος Φαιστού.

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση του έργου έρχεται να προστεθεί σε σειρά χρηματοδοτήσεων που πραγματοποιούνται μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής.

«Οι χρηματοδοτήσεις μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης είναι πολύ σημαντικές και απαραίτητες για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας, γι’ αυτό κι ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη για την υποστήριξη και συμπαράσταση του» αναφέρει ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Φασομυτάκης προσθέτει: «Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Κρήτης είναι άριστη και σ’ αυτό το πλαίσιο προχωράμε μια σειρά από σημαντικά έργα στην περιοχή μας. Ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη με τον οποίο και συνεχίζουμε το όραμα που έχουμε για ανάπτυξη όλης της περιοχής και μέγιστη απορρόφηση όλων των διαθέσιμων κονδυλίων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο 35χρονος Κρητικός που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Ηράκλειο: Η μάχη κατά του δάκου συνεχίζεται

Σεισμός έγινε αισθητός στο Ηράκλειο

Κρήτη

Ηράκλειο

Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις νοτιοανατολικά του Ηρακλείου

Σεισμογράφος

Δεν έχουν τέλος οι σεισμικές δονήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα του Ηρακλείου, στην ευρύτερη επριοχή όπου το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη δραστηριότητα.

Πρίν από λίγο, στις 00:56 π.μ (25/7), ένας ακόμα σεισμός έγινε αισθητός στο Ηράκλειο και στην ενδοχώρα. Η δόνηση είχε ένταση 3,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ και εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα δυτικά - βορειοδυτικά της Άρβης.

Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χλμ.

Τα στοιχεία του σεισμού.
Τα στοιχεία του σεισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ελέγχουν τα σπίτια μετά τον ισχυρό σεισμό (Φωτογραφίες)

Σεισμοί - Τσελέντης: Τι αναφέρει για τις συνεχείς δονήσεις στο Ηράκλειο

Σεισμός - Αρκαλοχώρι: Καταγγέλουν αδιαφορία οι κάτοικοι για τους ελέγχους στα σπίτια