Κρήτη

Ηράκλειο

Σε τελικό στάδιο ο δρόμος Γάζι -Κρουσώνας

Το οδικό έργο Γάζι-Κρουσώνας που βρίσκεται στο στάδιο της  ολοκλήρωσης επισκέφθηκαν χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Πρόκειται για ένα μεγάλο, αναπτυξιακό έργο, που θα συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του ορεινού Μαλεβιζίου.

Το οδικό έργο, μήκους 16 χιλιομέτρων, με την κατασκευή των κόμβων Καβροχωρίου, Καλεσίων, Καντρί, Κορφών-Λουτρακίου έχει προϋπολογισμό 21 εκ. ευρώ, και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (2007-2013).

 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε : «Ένα ακόμη σημαντικό έργο βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης. Την περίοδο αυτή στην Περιφέρεια Κρήτης εκτελούνται 540 έργα, ενταγμένα στο Περιφερειακό Πρόγραμμα, έργα που δίνουν ανάπτυξη, και απασχόληση. Το οδικό έργο Γάζι-Κρουσώνας που επισκεφθήκαμε σήμερα είναι εξίσου σημαντικό, γιατί θα προσφέρει ανάπτυξη σε μια ορεινή περιοχή του Μαλεβιζίου, που συνδέει την πόλη με τα χωριά μας. Με την ολοκλήρωση του θα δώσει πρόοδο, και αναπτυξιακή πορεία στην ευρύτερη περιοχή του ορεινού Μαλεβιζίου» 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER