Κρήτη

Ηράκλειο

Ψήφισμα του ΤΕΕ/ΤΑΚ για τον θάνατο του Γιάννη Αγιαννιωτάκη

ΤΕΕ/ΤΑΚ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, σε ψήφισμά της αναφέρει τα εξής:

"Με την είδηση της απώλειας του Γιάννη Αγιαννιωτάκη, Πολιτικού Μηχανικού, εκλεκτού συναδέλφου μέλους του ΤΕΕ (1969 - 2006),  η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδώσει σχετικό ψήφισμα,
  • Να συμμετέχει με εκπρόσωπο μας στην κηδεία του,
  • Να αποστείλει συλλυπητήριο στην οικογένειά του,

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του εξαιρετικού και αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

O Γιάννης Αγιαννιωτάκης ήταν  πάντοτε ενεργός πολίτης με πολιτική άποψη και θέση, ενώ τον χαρακτήριζαν η εργατικότητα και η προσφορά, σε κάθε τομέα όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον γνώριζαν.

Αποχαιρετάμε σήμερα ένα συνάδελφο, φίλο, συνεργάτη, σύντροφο, οικογενειάρχη, έναν καλό πολίτη, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.

Άνθρωπος ολιγόλογος, διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις, απεχθάνονταν την υπερβολή και την περίσσια προβολή. Κατά πρώτο λόγο και πάνω απ' όλα ήταν ενεργός πολίτης, με συμμετοχή, δράσεις και μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Ένας πιστός δημοκράτης, που δε διαχώριζε τους ανθρώπους κατά τις πολιτικές τους προτιμήσεις, αλλά με βάση την προσήλωσή του σε υψηλές αρχές και αξίες.

Υπηρέτησε τη θέση  Δημάρχου  Ιεράπετρας από το 1975 έως το 1978 ενώ το Φεβρουάριο του 2020 είχαμε τη τιμή ως ΤΕΕ/ΤΑΚ να τον βραβεύσουμε για τη προσφορά του αυτή στα κοινά.

Μας λύπησε όλους η δύσκολη προσωπική δοκιμασία της υγείας του των τελευταίων χρόνων, που με θαυμαστή αντοχή και περίσσευμα ψυχής επωμίστηκε.

Συνάδελφε Γιάννη ,

Σε αποχαιρετούμε, σήμερα, στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου, ήρεμο και γαλήνιο, όπως σε γνωρίσαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για το θάνατο μιας σπουδαίας Ηρακλειώτισσας

Ηράκλειο: Θλίψη για τον αγαπητό δάσκαλο

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με 3 τραυματίες!

ΕΚΑΒ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στα φανάρια του Σκαλανίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενη νταλίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούς οι επιβαίνοντες.

Επί τόπου  έσπευσαν 3 ασθενοφόρα και γιατρός, καθώς υπάρχουν 3 τραυματίες, με τον έναν να φέρει συντριπτικά κατάγματα στο ένα πόδι και ο άλλος να φέρει κι αυτός κατάγματα στα κάτω άκρα.

Στο σημείο έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς ο δρόμος έχει κλείσει και δεν διέρχονται αυτοκίνητα.

Τους τραυματίες παρέλαβε το ΕΚΒ προκειμένου να τους μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

 

 

ESPA BANNER