Κρήτη

Ηράκλειο

Πρώτο βραβείο για νεαρό βιολιστή από το Ωδείο του Δήμου Ηρακλείου

Ο σπουδαστής του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου, Ευάγγελος Τσιάμαλος

Το Δίπλωμα Βιολιού με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο, έλαβε ο σπουδαστή της τάξης του Γεωργίου Δεμερτζή, Ευάγγελος Τσιάμαλος του Χρήστου στις απολυτήριες εξετάσεις που έγιναν την Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου. Την κριτική επιτροπή των εξετάσεων αποτελούσαν ο Διευθυντής του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου Χαράλαμπος Βενέρης, ο καθηγητής βιολιού στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων Έντμοντ Αλέξι, η καθηγήτρια βιολοντσέλου στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων Μαρία Σαράφοβα, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δημήτρης Χανδράκης και ο διεθνούς φήμης σολίστ στο βιολί και καθηγητής στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου Γεώργιος Δεμερτζής. Στο πιάνο συνόδεψε ο γνωστός καταξιωμένος σολίστ, Βασίλης Βαρβαρέσος.

Εξετάσεις Ωδείου Δήμου Ηρακλείου
Εξετάσεις Ωδείου Δήμου Ηρακλείου

Βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Τσιάμαλος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1999. Ξεκίνησε τα μαθήματα βιολιού σε ηλικία 8 χρονών στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας με την κ. Μαρία Χατζηπούλιου και έπειτα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με την κ. Ευδοκία Χώτα. Το 2017 ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Ηράκλειο Κρήτης και παράλληλα συνέχισε τις σπουδές του στο
βιολί με τον κ. Γιώργο Δεμερτζή στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου. Έχει υπάρξει μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Λαρισαίων και της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια με τους Δημήτη Καρακαντά, Απόλλωνα Γραμματικόπουλο, Ανδρέα Παπανικολάου κ.α. και έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών σε συνεργασία με την σχολή μουσικής της Bad-Köningshofen στη Γερμανία.

Κρήτη

Ηράκλειο

Αρκαλοχώρι: Μπαίνουν στους οικίσκους οι πρώτοι σεισμόπληκτοι - Έρχεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Οικίσκοι στο Αρκαλοχώρι

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να μπουν στους οικίσκους που έχουν τοποθετηθεί μέχρι στιγμής στο Αρκαλοχώρι, οι πρώτοι σεισμόπληκτοι κάτοικοι της περιοχής που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τα φονικά Ρίχτερ της 27ης Σεπτεμβρίου αλλά και από τον μεγάλο μετασεισμό της επόμενης ημέρας. 

Έως τώρα, 26 οικίσκοι έχουν τοποθετηθεί στο χώρο που βρίσκεται έναντι του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου και ακόμα έξι στη Βόνη ενώ αναμένονται κι άλλοι πολλοί

Σημειώνεται ότι οι πρώτες τέσσερις αίθουσες προκάτ στο χτυπημένο, από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, Γυμνάσιο του Αρκαλοχωρίου, έχουν ήδη φτάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής αλλά και για να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους πληγέντες, θα βρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η επίσκεψη της οποίας εκτιμάται ότι θα γίνει προς το τέλος της ερχόμενη εβδομάδας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί άλλωστε στα Χανιά στις 30 του μήνα προκειμένου να  εγκαινιάσει στη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης, έκθεση σχετικά με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε στο Αρκαλοχώρι με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων, συστήθηκε ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Αρκαλοχωρίου "Η Ελπίδα".

 

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός - Ηράκλειο: Το χωριό όπου έμειναν όρθια μόνο 3 σπίτια! (φωτογραφίες)

Αρκαλοχώρι - σεισμός: "Πληγώνονται" συνεχώς τα κτίρια από τα ρίχτερ

Σεισμός: Σπίτια στο Αρκαλοχώρι ήταν ακατάλληλα και έγιναν κατοικίσιμα (φωτο)

Σεισμός στο Ηράκλειο: Εντάσσονται και άλλες σεισμόπληκτες περιοχές στο arogi

Ηράκλειο: Σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία οι κρατούμενοι με τα εγκαύματα

Ηράκλειο: Η καλή μέρα για τους δύο... φάνηκε από νωρίς το πρωί

Ψηφιακή κάρτα εργασίας - Πού θα εφαρμοστεί πιλοτικά

 

ESPA BANNER