Κρήτη

Ηράκλειο

Πρώτο βραβείο για νεαρό βιολιστή από το Ωδείο του Δήμου Ηρακλείου

Ο σπουδαστής του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου, Ευάγγελος Τσιάμαλος

Το Δίπλωμα Βιολιού με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο, έλαβε ο σπουδαστή της τάξης του Γεωργίου Δεμερτζή, Ευάγγελος Τσιάμαλος του Χρήστου στις απολυτήριες εξετάσεις που έγιναν την Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου. Την κριτική επιτροπή των εξετάσεων αποτελούσαν ο Διευθυντής του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου Χαράλαμπος Βενέρης, ο καθηγητής βιολιού στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων Έντμοντ Αλέξι, η καθηγήτρια βιολοντσέλου στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων Μαρία Σαράφοβα, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δημήτρης Χανδράκης και ο διεθνούς φήμης σολίστ στο βιολί και καθηγητής στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου Γεώργιος Δεμερτζής. Στο πιάνο συνόδεψε ο γνωστός καταξιωμένος σολίστ, Βασίλης Βαρβαρέσος.

Εξετάσεις Ωδείου Δήμου Ηρακλείου
Εξετάσεις Ωδείου Δήμου Ηρακλείου

Βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Τσιάμαλος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1999. Ξεκίνησε τα μαθήματα βιολιού σε ηλικία 8 χρονών στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας με την κ. Μαρία Χατζηπούλιου και έπειτα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με την κ. Ευδοκία Χώτα. Το 2017 ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Ηράκλειο Κρήτης και παράλληλα συνέχισε τις σπουδές του στο
βιολί με τον κ. Γιώργο Δεμερτζή στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου. Έχει υπάρξει μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Λαρισαίων και της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια με τους Δημήτη Καρακαντά, Απόλλωνα Γραμματικόπουλο, Ανδρέα Παπανικολάου κ.α. και έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών σε συνεργασία με την σχολή μουσικής της Bad-Köningshofen στη Γερμανία.

Κρήτη

Ηράκλειο

Τι έδειξε και το δεύτερο τεστ κορωνοϊού για τον 39χρονο στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ

ΠΑΓΝΗ (imageonline)

Δεν έχει προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό ο 39χρονος που νοσηλεύεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το ekriti.gr ο 39χρονος, εκτός το τεστ κορωνοϊού στο οποίο είχε υποβληθεί πριν την μεταφορά του στην Κρήτη, υποβλήθηκε και σε νέο τεστ μετά την εισαγωγή του στο ΠΑΓΝΗ.

Νωρίς το βράδυ και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, τα αποτελέσματα βγήκαν και είναι αρνητικά ως προς τον κορωνοϊό.

Ο 39χρονος ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με αναπνευστική και ηπατική ανεπάρκεια και διακομίσθηκε από τη Ρόδο στο Ηράκλειο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό, εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 70χρονος Κρητικός η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση τις προηγούμενες ημέρες με συνέπεια να εισαχθεί στη ΜΕΘ, από την Κλινική Covid όπου νοσηλευόταν αρχικά. 

Τέλος, στην Κλινική Covid σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται η 69χρονη σύζυγός του 70χρονου.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης