Κρήτη

Ηράκλειο

Πρόστιμα σε επιβάτες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (φωτογραφίες)

Με το πρόστιμο στο χέρι...

Πρόστιμα της τάξης των 500 ευρώ έκαστο, επεβλήθησαν σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, σε επιβάτες οι οποίοι δεν συμπλήρωσαν την ειδική ηλεκτρονική φόρμα στις χώρες τους, με τα στοιχεία επαφής τους, πριν ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Το θέμα προκάλεσε αγανάκτηση στους επιβάτες, κυρίως μίας πτήσης από Γερμανία, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για το ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση για την απαραίτητη φόρμα, με αποτέλεσμα ξαφνικά να καλούνται να πληρώσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Πρόστιμο για μη συμπλήρωση του ειδικού εγγράφου
Πρόστιμο για μη συμπλήρωση του ειδικού εγγράφου

Επτά πτήσεις από Βρετανία σήμερα

αεροδρόμιο ηρακλείου
αεροδρόμιο ηρακλείου

Σήμερα στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" αναμένονται εκατοντάδες τουρίστες μόνο από τη Βρετανία, μέσα από τις 7 πτήσεις που είναι προγραμματισμένες. 

Χθες, έφτασαν στο "Νίκος Καζαντζάκης" 253 άτομα.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δρόμοι ...ποτάμια από τη δυνατή βροχή - Προσοχή στις μετακινήσεις (Βίντεο)

Οι δρόμοι μετατράπησαν σε ποτάμια, από τη δυνατή νεροποντή.

Σε ...ποτάμια έχουν μετατραπεί πολλοί δρόμοι της πόλης και των περιχώρων του Ηρακλείου εξαιτίας της δυνατής βροχώπτωσης που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η Πολιτική Προστασία στην Περιφέρεια Κρήτης και στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου είναι σε επιφυλακή, μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τροχαία, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα προκειμένου να αντιμετωπίσουν οποοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Νωρίτερα υπήρχε διακοπή ρεύματος από πτώση κεραυνού, ενώ οι πυροσβέστες κλήθηκαν σε μία τουλάχιστον περίπτωση για απάντληση υδάτων από υπόγειο κατοικίας.

Δείτε βίντεο από την κατάσταση που επικρατεί στο Ηράκλειο: