Κρήτη

Ηράκλειο

Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πολύκεντρο Ηρακλείου

χριστουγεννα

Πλούσιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολύκεντρο Ηρακλείου με αποδέκτες μικρού και μεγάλους!

Αναλυτικότερα:

Οι εκδόσεις ΤALES QUEST και η Βάνα Πουλή, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παραμυθιού “ Η Ωμεγαάλφα. . . μια φορά και έναν καιρό” στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δ.Η.(Ανδρόγεω – ισόγειο) την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00.
Θα γίνει δραματοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.
Οι κάτοικοι της Ωμεγαάλφα σας περιμένουν με χαρά να σας ξεναγήσουν στις χώρες τους, σε μια παρουσίαση που θα μοσχοβολάει Χριστούγεννα!

Σε ποια χώρα γιόρταζαν κάθε μέρα τα Χριστούγεννα; Που έφτιαχναν τα πιο μελωμένα μελομακάρονα; Ποια ήταν η αγαπημένη παροιμία στη χώρα Πι ;
 

προσκληση πολυκεντρο

προσκληση πολυκεντρο, by meropi

Το εργαστήρι παραμυθιού, της Ομάδας Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, λόγω των Χριστουγέννων, θα παρουσιάσει στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δ.Η .(Ανδρόγεω – ισόγειο). την εικονογραφημένη ιστορία " Οι καλικάντζαροι σε δράση" βασισμένη σε λαϊκές παραδόσεις και θρύλους, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00.
Με το τέλος της αφήγησης θα ακολουθήσουν, δραματοποίηση και παιχνίδια. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η κ. Αργυρώ Σταυρίδη. Προσκαλούμε γονείς και παιδιά να πλαισιώσουν την εκδήλωση.
 

αφισα καλικαντζαροι πολυκεντρο

αφισα καλικαντζαροι πολυκεντρο, by meropi

Το Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου οργανώνει βραδιά Τζαζ Μουσικής με το σχήμα ΤΖΑΖΟΟ με γνωστές αλλά και δικές τους JAZZ συνθέσεις. το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

«Σε δύσκολους τέτοιους καιρούς, που βάναυσα μαστίζουν τα ανθρώπινα Ιδεώδη,
η οφειλή μεγάλη, η τέχνη, να στέκει και να αντιμάχεται!»
 

αφισα για τζαζ πολυκεντρο

αφισα για τζαζ πολυκεντρο, by meropi

Πιάνο: ΕΜΙΛΥ ΡΟΥΜΕΛΗ
Κόντρα Μπάσο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
Ντραμς: ΠΟΛΥΔΩΡOΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
Σαξόφωνο: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστολή Φραγκάκη σε Καραμανλή για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Καστελλίου

Φραγκάκης

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία ζητάει την αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το υπάρχον σχέδιο προβλέπει – στο ανωτέρω τμήμα - την κατασκευή ανοιχτού αυτοκινητόδρομου μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση, με συνέπεια να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος των διερχόμενων οδηγών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της κυκλοφορίας που θα σημειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα. Γράφει ο Μανόλης Ν. Σφακιανάκης

Ηράκλειο - Εστίαση: Επιπλέον μέτρα στήριξη ζήτησαν οι επαγγελματίες

Ηράκλειο: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων