Κρήτη

Ηράκλειο

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για την έξτρα χρέωση των φυσικοθεραπευτών

φυσικοθεραπευτής

Στο ίδιο έργο θεατές παραμένουν οι ασφαλισμένοι του Ηρακλείου  καθώς καμία λύση στο θέμα που αντιμετωπίζουν και συγκεκριμένα με τα επιπλέον ποσά που ζητούν με το πρόσχημα της καλύτερης περιποίησης πολλοί φυσικοθεραπευτές που είναι  συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο, δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής .

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται καθώς ο ΕΟΠΥΥ  επιμένει ότι χρειάζονται επώνυμες καταγγελίες για να γίνουν έλεγχοι όπως επεσήμανε και σήμερα με δηλώσεις της στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη η διευθύντρια του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο, Γεωργία Παπαδάκη, επαναλαμβάνοντας ότι προκειμένου να  μπορέσουμε  να κινηθούμε πρέπει να έχουμε επώνυμη καταγγελία από τους ασφαλισμένους λέγοντας χαρακτηριστικά γιατί δεν αναλαμβάνουν οι ασφαλισμένοι την ευθύνη όσων λένε;

Την ίδια ώρα με δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή και ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς επεσήμανε ότι έχουν φθάσει πολλές καταγγελίες και στο ΕΚΗ που δεν αφορούν μόνο το ποσό αλλά και τις συνεδρίες «Πολλές φορές υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν ότι ενώ ο ΕΟΠΥΥ γράφει ένα συγκεκριμένο αριθμό για φυσικοθεραπείες  όταν δεν έχουν να τους δώσουν περισσότερα χρήματα τότε γίνονται λιγότερες. «Είναι εξωφρενικό σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση να μην μπορεί το κράτος και ο ασφαλιστικός φορέας να τους προστατέψει.» αναφέρει ο ίδιος. «Οφείλει  το κράτος να  εφαρμόζει τους νόμους και τις διατάξεις και ο ασφαλιστικός φορέας να προστατέψει τους εργαζόμενους και να κάνει ελέγχους» τονίζει ο ίδιος ζητώντας  οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να αναλάβουν επιτέλους δράση.

Να σημειωθεί ότι η σύμβαση ρητά προβλέπει συγκεκριμένο ποσό και όχι χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταγγελίες από ακροατές στο Ράδιο Κρήτη συνεχίστηκαν και σήμερα ενώ και το προηγούμενο διάστημα  σε καταγγελίες τους ότι έκαναν λόγο για ποσά που φθάνουν τα 70-80 ευρώ και άλλοι μίλησαν για αμοιβές ύψους … 150 ευρώ, κατόπιν υπόδειξης του φυσικοθεραπευτή, για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως λέηζερ, υπερήχους και άλλα, πέραν δηλαδή των όσων προβλέπει η σύμβαση .

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής