Κρήτη

Ηράκλειο

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου στη Νέα Αλικαρνασσό

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομιλεί με πολίτες

Τι αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:

Περιοδεία στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου πραγματοποίησε χθες το απόγευμα κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη.

Την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της περιοδείας ανέλαβαν τα μέλη της τοπικής Οργάνωσης Μελών (ΟΜ) Ν.Αλικαρνασσού του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκροτήθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος και της μαζικής εγγραφής νέων μελών, ειδικά στο νομό Ηρακλείου.

Ο βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να ακούσουν τις απόψεις τους και ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά και να αφουγκραστούν από πρώτο χέρι την αγωνία τους για τη νέα οικονομική κρίση που ήδη μαστίζει τη χώρα.

Επικεφαλής της περιοδείας του κλιμακίου του κόμματος, ο βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης
Επικεφαλής της περιοδείας του κλιμακίου του κόμματος, ο βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης

Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν τους πολίτες για τις προτάσεις του κόμματος ως προς την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, για το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι, καθώς επίσης και για πρωτοβουλίες που πήραν το τελευταία διάστημα οι βουλευτές, με στόχο την ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Οι βουλευτές Ηρακλείου και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα τις περιοδείες σε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος του Ηρακλείου, αλλά και στην περιφέρεια του νομού, σε συνεργασία με τις κατά τόπους οργανώσεις του κόμματος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Δυσοσμία από λύματα σε γειτονιά του Ηρακλείου - Έκκληση στη ΔΕΥΑΗ

λυματα

Με την ανυπόφορη οσμή των λυμάτων που έχουν κατακλύσει τη γειτονιά τους ζουν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι των οδών Ηρακλή και Κολοκοτρώνη, στην περιοχή Κορώνι Μαγαρά.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr, η ΔΕΥΑΗ δεν ανταποκρίνεται στις τηλεφωνικές κλήσεις των πολιτών οι οποίοι προσπαθούν να ενημερώσουν την δημοτική επιχείρηση για το πρόβλημα, ώστε συνεργείο να μεταβεί στο σημείο και να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

"Είναι αφόρητη η κατάσταση, δεν απαντούν δυστυχώς στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που κάνουμε στη ΔΕΥΑΗ, με συνέπεια να μην μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας, ή να ανοίξουμε το παράθυρό μας. Κάνουμε έκκληση στην δημοτική επιχείρηση να στείλει τεχνικούς στην γειτονιά μας", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι δημότες.

(Φωτογραφία αρχείου)