Κρήτη

Ηράκλειο

Πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια από το ΚΑΠΗ Δειλινών

πασχα

Ολοκληρώνονται αύριο, Μεγάλη Πέμπτη οι πασχαλινές εκδηλώσεις από το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας περιοχής Δειλινών του Δήμου Ηρακλείου. Έτσι, αύριο Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 και ώρα 10:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί Πασχαλινή εκδήλωση στο χώρο του Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας Δειλινών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία, αναφορά εθίμων και στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν σε όλους πασχαλινές λαμπάδες οι οποίες είναι προσφορά από την ομάδα αλληλοβοήθειας του κέντρου μας. Επίσης θα μοιραστούν πασχαλινά κουλούρια τα οποία είναι προσφορά της ίδιας ομάδας.

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"