Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προβλήματα στην τοπική αγορά παρά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

εκπτώσεις

Χωρίς τα προσδοκόμενα αποτελέσματα ολοκληρώθηκε και επίσημα το δεκαήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων το οποίο ακολούθησαν και τοπικές εταιρίες, παρά τις υποδείξεις του Εμπορικού Συλλόγου για μη συμμετοχή σε αυτό. Οι εταιρίες που προχώρησαν σε ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν είδαν κάποια σημαντική αλλαγή στις πωλήσεις τους, αφού η τοπική αγορά έχει φθάσει προ πολλού τα περιθώρια των αντοχών της. 

Για το λόγο αυτό άλλωστε, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης διαπιστώνει ότι ο μοναδικός πυλώνας οικονομίας στην Κρήτη πλέον είναι ο Τουρισμός, επισημαίνοντας πως δεδομένων των συνθηκών δεν υπάρχουν προοπτικές για άμεση ανάπτυξη κάποιου άλλου πυλώνα οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Εμπόριο & Τουρισμός: Ένας συσχετισμός με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική οικονομία». 

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο στις 7.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ibis, ενώ κατά ητ διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση μελέτης με θέμα «Εμπόριο & Τουρισμός στην Κρήτη – Η πρόκληση των Open Malls». Την ημερίδα θα προλογίσει ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες